fbpx

Дневен хороскоп: Една от зодиите е обградена от лицемери, друга обаче да очаква истинско чудо

Източник lamqta.com

Овен 
Не всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще можете по нов начин да погледнете на хората, които са се оказали лицемери. Техните желания са доста далече от възможностите им. Този урок ще бъде труден особено за тях. Доверявайте се на онова, което виждате и формирайте своето собствено мнение за ставащото. Вашата откровена оценка може да помогне и на другите, но въпросът е, дали сте готови да приемете начина, по който те ще реагират. Постарайте се да бъдете по-далече от хора, които не може да се помирят с фактите.

Телец

През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

 

Близнаци

През този ден свръхважни събития в семействата на Близнаците не се предвиждат. Вероятни са малки разногласия с децата, които при неумело поведение може да прераснат в голям и усложняващ се конфликт. Звездите Ви съветват, да не следвате своите емоции. Днес разумът ще Ви бъде най-добър помощник. Конфликти са вероятни с Овни и Телци.

 

Рак

Ако някой го е заслужил , това сте Вие, а това означава, че ще изпитате не малко удоволствие. Дошло е време да се развличате както трябва, прекарвайки една чудна и разкошна вечер . Уверени сте , че има кой да заплати за това, нали? Всъщност проблем няма и да възникне, тъй като този някой жадува да Ви направи добро впечатление. Не му пречете…

 

Лъв

Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи желание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете успехи, ако действате планирано. Днес сте изпълнени с енергия, много сте активни и може да поемете много и разнообразни задачи. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В личните отношения всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

 

Дева

Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да действате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.
Везни

Бъдете изключително внимателни в разговорите! Днес неволно може да издадете чужда тайна , или случайно да разпространите информация, която не е предназначена за заобикалящите Ви. Бъдете сдържани и в негативните оценки – зарад тях може да се развалят отношенията Ви с влиятелни хора. Добре би се отразили не само на настроението, но и на самочувствието времето, прекарано в усамотение. Поради понижения си жизнен потенциал, днес сте уязвими за негативни влияния. Опитайте, да се изолирате от тях,

 

Скорпион

Не трябва да се разделяте с тези, които обичате – както по принцип, така и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя любим човек – не само физически, но и духовно. Просто да го прегърнете ще е недостатъчно.. Ще се наложи и да го разберете.

 

Стрелец

Днес ще очаквате, че чудото във Вашия живот все пак ще се случи, и то точно така, както Ви трябва и както би Ви се искало. Само че надеждите Ви може да се окажат неоправдани, и поради това – наивни. Може би не трябва да се облягате сляпо на случая и да взмете инициативата в свои ръце?

 

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бързайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

 

Водолей

Изглежда звездите на небето са се подредили така че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да поиска в замяна. Само че недейте да капризничите прекалено много , желаейки да използвате ситуацията изцяло…

 

Риби

Не лош ден за работа. Може да се възползвате от стари връзки, за да завършите работата над важни проекти, или да се придвижите напред по пътя към целта. Не се притеснявайте да напомняте за себе си на отдавнашни партньори и покровители – те ще бъдат радостни, да Ви се притекат на помощ. Но с бившите възлюбени днес е по-добре да не се свързвате: прекалено голяма е вероятността да попаднете отново във вече познатия капан. Намерете време за откровен разговор с добър приятел. Неговите съвети ще Ви помогнат да избегнете необмислените постъпки.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Бягство към победата очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

Блиц Новини
Въпрос за планети провали Радо от Сливница в „Стани богат“

Кадри бТВ Радослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с играта си в „Стани богат“ тази вечер. Радо, който изгражда системи за видеонаблюдение и прави исторически възстановки на ключови битки от българската история, не се затрудни с първите пет въпроса и стигна лесно до първата си сигурна сума от …

error: Content is protected !!