fbpx

Дневен хороскоп: Големи успехи за една от зодиите днес. Проблеми в отношенията с близките за друга

Lamqta.com

Овен 
Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Телец
Мобилните телефони са едно от най-големите постижения на човечеството в последно време! Само че за Вас , Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един вид въже за връзване, тъй като домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с жизнено важни (по тяхна сметка) неща. Съветът е от време на време да не отговаряте на позвъняванията на членовете на семейството.

Близнаци
Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква не лека работа и той успешно ще се справи с тази не лека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак
Имате роднини в чужбина? Това може да означава, че днес ще получите известие отдалече и това, което ще съдържа, може хем да Ви зарадва, хем да Ви учуди и даже озадачи. Преди всимането на решение звездите Ви съветват, да претеглите всички „за” и „против”, за да не се окажете след това глупак. Уверени ли сте, че в чужбина ще Ви помогнат?

Лъв
Всичко през този ден ще се подрежда много успешно. Лъвовете ще постигат значителни успехи, макар че на практика нищо няма да предприемат за тази цел. Ще успеете да направите добро впечатление на онези, които Ви заобикалят, а от това може да се възползвате, и да реализирате многообещаващи запознанства. Влюбените ги очакват приятни сюрпризи. Денят е много подходящ за романтични срещи. Лъвовете, намиращи се в процес на търсене на своята „половинка”, е добре да посетят приятелските купони, на които са поканени, и точно там може да срещнете приятна особа, която няма да устои пред Вашето очарование.

Дева
За да усетите днес необходимото Ви вдъхновение, трябва да се върнете в миналото. Спомнете си времето, когато направлението, в което сте се движели, е предизвиквало у Вас ентусиазъм. У Вас все още са се запазили тези искри, но за да ги откриете, трябва да търсите по-дълбоко. Това ще Ви отвлече от работата , с която се занимавате в този момент, но и ще Ви помогне да не се вълнувате. Позвънете на весел и положително настроен приятел, и се върнете към онова, което действително има значение.

Везни
Постарайте се да се настроите на философска вълна. Не трябва да пришпорвате събитията, да проявявате нетърпение и да подтискате обкръжаващите Ви. Забавянията в работата не трябва да Ви притесняват. Те няма да Ви попречат да достигнете целта , ако не започнете да нервничите и не допуснете куп грешки. Възможно е преодоляване на различни отдавнашни разногласия с деловите партньори, които в крайна сметка ще разберат, че на Вашето мнение може и трябва да се доверят. Неочаквана среща ще Ви накара да се замислите , до колко обмислени и верни са били взетите неотдавна от Вас решения, отнасящи се до личния Ви живот. Сега е все още възможно да обмислите всичко и да се откажете.

Скорпион
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което съвсем ясно ще си дадете сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Стрелец
Ще се наложи да се занимавате с неинтересни , но много полезни и нужни неща. За съжаление, колкото и да се убеждавате, че заради поставената цел трябва да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се увеличи. Може да проявите малко хитрост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят изведнъж ще стане по-лек и приятен. В семейството са възможни разногласия, но все пак ще успеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата мисия може да Ви накара да забравите собствените си интереси, но това няма да доведе до сериозни загуби.

Козирог
През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от умора. Напълно вероятно е, внимателно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ вид и веднага да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите онова и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения шанс да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на гости .

Водолей
Много е важно да се доберете до същността на онова, което искате, и да откриете необходимите Ви отговори, но едновременно с това трябва да уважавате и зоните на комфорт на другите хора. В контекста на бизнеса хората могат да усещат обострена потребност да защитават своята територия и да не изгарят от желание да направят Ваше достояние цялата си информация , или пък да Ви допуснат до личната си територия, ако смятат , че така си вредят. Нали знаете какво се казва: по-добре е едната ръка да не знае, какво прави другата, а камо ли, когато се отнася за интереси…

Риби
Въпреки доста неприятното стечение на обстоятелствата, ще успявате да вървите напред. Тайната на успеха се крие в правилното избиране на съюзниците. Но самостоятелни действия едва ли ще донесат очакваните плодове. Денят е подходящ за почивка и неформално общуване. Той обещава куп нови запознанства , които ще доведат до приятни, но не много сериозни отношения. Радвайте и себе си, и другите – днес това ще Ви се удава, както на никой друг.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!