fbpx

Димитър Рачков разгневи фенове

www.dunavmost.com

Снимка: Красена Ангелова

С имитация на Фреди Меркюри и Брайън Мей тв водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека дадоха старт на новия сезон на шоуто „Като две капки вода“.

Преобразяването и представянето на Рачков мигновено събраха негативни коментари в социалните мрежи. Стилистите бяха прекалили с изкуственото окосмяване и зъбната протеза, а водещият открито преигра.

„Как не ви е срам? Това не е имитация. Това не е пародия. Това е пълна простотия. Фреди Меркюри не заслужава подобно отношение.“, „Фалстарт! Абсолютна гавра с образа на великият Фреди Меркюри.“ и „Смях на гърба на един великан. Колко жалко“, гласят само част от коментарите на зрителите, сподели Монитор.

Някои от потребителите във Фейсбук дори заявиха, че при още едно подобно изпълнение, ще спрат да гледат предаването.

Междувременно „Като две капки вода“ събра над 2,5 милиона зрители пред малкия екран, което е най-високото постижение на старта на формата от 2014 година насам.

В първото предаване за сезона победител стана антилопата на БГ попа Тита, която излезе под светлината на прожекторите като Кристина Агилера.

Следващият път участниците ще се преобразят по следния начин:

Дичо ще влезе в образа на R Kelly
Папи Ханс ще бъде някое от момчетата в Backstreet Boys
Петя Буюклиева ще изгрее като един от членовете на „Трамвай №5“
Деси Добрева ще бъде някой от членовете на ABBA
Мария Илиева ще блесне като София Маринова
Милко Калайджиев ще се разходи в токчетата на Алла Пугачова
Стефан Илчев ще запее като Madonna
Тита ще имитира вокалиста на Rainbow

Бозата на Бозаджиите продължава. Но такава тъпа нация изглежда това заслужава. Слагам и наглите заплатъджии от сер-СЕМ в това число.

Толкова луд фен съм на Фреди, че ако бях я видял тая простотия, сигурно щях да счупя телевизора. Как не ги е срам? Оскарите откриха с Queen, „Бохемска рапсодия“ обра толкова награди, а тия тъпаци се гаврят. Ама да – това ни е нивото, селяния.

Я го духайте много готино си беше всичко бастуни такива

Анонимен,де излез с името си!Тотална гавра с великия Меркюри,въпреки,че съм фен на лигльото Рачков!Удариха дъното сценаристите им,ама те интелигентните хора и тая боза ще спрат да гледат!

Радиото и телевизора имат едно копче с което местиш станцията от която слушаш или гледаш нещо което не ти харесва и не е като сметката за парното която не можеш да смениш

По лигави самозабравени ,,актьори,,от Димитър Рачков и Краси Радков няма ! Те не разсмиват ,те дразнят и отвращават аудиторията ! Това не е комедия ,това е трагедия и позор ! Когато не можеш да прецениш ,кога прекаляваш и преиграваш ,си остава за твоя сметка ! Жалки са !

Докато има дребни душици, които да гледат такива позьори и бездарници, които не мога да нарека актьори, може да се очакват и по-големи изцепки и омаскаряване на не една велика личност!

Вместо да е поучително и забавно това предаване , те пак го опорочиха , голям ФАЛСТАРТ за жалост !

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!