fbpx

Джамбазки яко се развихри: БСП да не ми говорят! Да мълчат и да се извиняват за Македония!

В ефира на телевизия „България ОН ЕР“ българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки настоя, че не е призовавал към разстрел на БСП-ари.

Престрелката между лидера на БСП Корнелия Нинова и заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки стигна и до Брюксел. След като заместник-председателят на ВМРО заяви в свое интервю по адрес на БСП, че „Те са отговорни, че има македонска нация. Всичките до един са за разстрел“, Нинова поиска европарламентът да се разграничи от Джамбазки. Тя изпрати писмо до председателя му Антонио Таяни и поиска да се вземат мерки срещу българския евродепутат.

Ангел Джамбазки пък отговори на това в студиото на „България сутрин“. Според него, след като БСП се смята за приемник на БКП, а комунистическата партия участва в създаването на Македония, то ръководството на БСП дължи единствено извинения на българското общество по темата. Нинова като председател на БСП дължи извинение. БСП никога не се извини за националното предателство, което извърши. Воеводата беше категоричен, че не е призовавал за разстрел на някого от сегашното ръководство на левицата, а думите му се отнасят за ръководителите на БКП, които са извършили националното предателство.

„Няма как да си замълча, когато банда комсомолци, стари доносници, номенклатурчици и хора, които са били години наред в апарата на БКП, те да ми говорят за Македония. Те трябва само да мълчат и да се извиняват. Те трябва да се срамуват“, категоричен е Ангел Джамбазки.

„Много е смешно грешният да те учи на морал. Тези хора са виновни – гузен негонен бяга. Те са гузни, затова бягат от дебат. БКП взривиха и църквата „Св. Неделя“ – това е най-големият атентат в Европа преди атентатите след 11 септември. Най-големият атентат, с най-много жертви“, заяви той.

Евродепутатът смята също, че причината за активността на БСП по темата „Македония“ се крие в опита им да отклонят вниманието си от себе си и скандала около задържането на заместник-председателя на общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, който беше и изключен от групата на социалистите в града, след като беше задържан заедно с Митьо Очите в Турция.

„Заев е типичен български политик. В момента той е притиснат от антибългарски и просръбски настроени хора в Македония. Между другото те са и в България. Вижте само кои са против договора за добросъседство – разни стари доносници, провалени в политиката, четири-пет копейки, които се продават да жълти копейки. Не може да си българин и да не искаш да няма граница между Охрид и Черно море. Не може. Трябва да си национален предател. Такива бяха БКП“, категоричен е Джамбазки.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!