fbpx

Джамбазки отговори на предизвикателството на Волен, обясни кога ще се състои

Вместо да се дават решения за проблемите на града, кандидат дава предложение за бой и то на тези години. Това държание е недопустимо. Възпитан съм да не бия по-възрастни. Побоят отпада за кампанията.

Това заяви в сутрешния блок на Bulgaria on air евродепутатът, зам.- председател на ВМРО и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки. „Расизмът е глупав начин на отделни единици да запълват живота си.

Но генерален проблем за мен няма. Английските запалянковци се биха помежду си. Видях какво правят по „Витошка“, полицията трябваше да е по-твърда с тях. Бяха пияна банда, която се държи безобразно“, каза той. „Наркодилъри запълниха стадионите, вече нормални хора с деца не ходят на мачове. На стадионите виждаме криви мутри, които продават наркотици. Те провокират, а те не са запалянковци, а провокатори.

Същите хора развалят протестите“, каза още той. „Ердоган е диктатор и застрашава мира в целия регион. ЕС дълго се правиха, че не виждат какво прави турската страна“, смята евродепутатът. „В Европа бяха тежко лицемерни. Накрая една голяма немска фирма премести европейско производство в Турция.

С публични пари те изнасят компанията в Турция. Турция, която избива невинни хора, бият журналисти и замърсяват околната страна“, допълни Джамбазки. „Република Македония е братска. Една малка групичка политици в Македония говорят с нас едно, с Брюксел друго. С ясно условия ще подкрепим македонската страна за членство в ЕС. Македония опита да подлъже гражданите си, че преговорите за членство е членство в ЕС“, коментира още зам.-председателят на ВМРО.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!