fbpx

Деси Цонева срещна голямата си любов: На третия поглед бях негова

Снимка фейсбук

Тв водещата и репортерка Деси Цонева проговори за първи път пред списание Love style за новия си приятел Явор Стефанов, с когото е щастлива от една година, но двамата упорито криеха връзката си от медиите.

„Срещнахме се съвсем случайно. Майка ми ме покани на почивка с нея и сина ми Яни с абсолютно нова компания, която почти не познавахме. След смъртта на тати имахме нужда от нещо такова. Аз приех и там срещнах Явор…

Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали. Любов от пръв поглед!“ – признава Деси.

От самото начало тя заживяла в неговия апартамент заедно с дъщерите му от неговата предишна връзка, която приключила преди две години и половина.

Цонева разкрива, че синът й Янчо и майка й Мариана много харесват Явор. „Някой път даже си мисля, че тати ми го е пратил, за да ме види щастлива отново, след като ни остави. След смъртта му бях ужасно нещастна и начинът, по който живеех, не променяше това.

Явор ме извади от тази депресия и отново мога да кажа с ръка на сърцето, че съм истински щастлива и вярвам само в хубави неща. Върнах си този силен позитивизъм, който винаги съм имала“, доверява дъщерята на Димитър Цонев.

По никакъв начин не я притеснява, че любимият й е доста по-голям от нея, защото винаги е харесвала по-зрели мъже. „Разликата ни е 19 години – колкото един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата съдба“ – казва още щерката на покойния телевизионер Димитър Цонев.

А дали двамата вече не мислят за брак? „Всяко момиче мечтае за сватба, но на този етап е още рано. И двамата имаме по един неуспешен брак зад гърба си и не бързаме“, категорична е Деси.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

error: Content is protected !!