fbpx

Деси Банова се изповяда пред списание Ева: Не устоях на чара и харизмата му, предадох се, когато…

Деси Банова, вече Плевнелиева разкри, че се е влюбила в бившия президент Росен Плевнелиев щом го видяла по къси гащи, джапанки и … една усмивка. Миналата година тя била на почивка в Гърция, близо до вилата му с дъщеря си. Те вече се познавали и Плевнелиев я поканил да пият по едно кафе. Гостоприемен, не спря да се занимава с моето, с неговите две и още куп деца край басейна, да играе с тях, да предугажда желанията им.

„Страхотен баща, страхотен човек! Тогава вече не устоях на чара и харизмата му, сърцето ми се разтопи и се предадох“, изповядва се г-жа Плевнелиева в интервю за последния брой на сп. „Ева“.

Двамата се запознават в Ню Йорк през 2014 година на конференция в ООН. Тогава Деси го интервюира. Тя обаче е в компанията на американски водещ на времето от Южна Дакота, който я развежда из Ню Йорк. И Росен решава, че двамата са гаджета. Всъщност майката на синоптичката първа забелязва, че Плевнелиев я харесва. Разчита го по поведението му, когато дъщеря й пак се засича с него на церемонията по раздаването на арт наградите на фондация „Стоян Камбарев“, пише plovdiv24.bg.

И любовната история се завърта. Дълго време се срещат, пият кафе, говорят по телефона. Деси хлътва все повече и твърди, че не познава друг мъж в България, за когото семейството да е над всичко.

Дори приятелите на Росен се учудили, когато й предложил брак, но той бил непреклонен. Въпреки че се е женил два пъти преди това, Плевнелиев за първи път сключил църковен брак със синоnтичката. Неотдавна двамата станаха официално мъж и жена присъствието само на 12 души. Венчали се в манастира Свети Мина на 17 юни.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!