fbpx

Десислава Танева: Във всички селски райони има социален живот, надежда, млади хора, на които се осигурява работа

Във всички селски райони на нашата страна има социален живот, има надежда, има нови млади хора, на които се осигурява работа. Това каза министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, която присъства на жътвената церемония на ръжта по проекта „Хляб на мира“, предава „Фокус“.

„Станаха толкова много години назад във времето, в които години на различни форуми и на различно поводи се виждаме със зърнопроизводителите и си говорим, че може би по-обществено активната част от производителите сме все едни и същи и с времето промените са много малко“, допълни тя.

Министър Танева пожела напред във времето в сектора да има нови и по-млади лица, за да продължи успешното развитие на сектора. Тя поздрави производителите за обществената отговорност, която са показали с участието си в международния проект „Хляб на мира“. „Благодарение на селските производители в земеделието. Във всички селски райони на нашата страна има социален живот, има надежда, има нови млади хора, на които се осигурява работа“, допълни още тя. Министър Танева пожела на младите хора да работят все така и заяви, че се радва за техните успехи и ефективното производство. Тя допълни, че се надява новата общоселскостопанска политика да бъде по-добра за всички производители. Министър Танева честити празника, като пожела успех на проекта. „Нека той да се разширява и на всички да показваме, че земеделието е обществено ангажирано като посланик на мира и добрата воля по света. Хубав празник“, каза още тя.

Тая Калинка надмина и Вожда по лъжи. Ела в Добруджа и лично ще те разведа да видиш колко са пълни библиотеките и спортните съоръжения с народ. Направо няма място. Иди в с. Аспарухово и виж колко се ползват спортните комплекси. Хвърлени пари на вятъра, но отчетени като придобивки. Само пътищата по селата да пропътуваш ти стига. Вас ви лъжат и вие от камбанарията също.

Aбе тая госпожа дали се чува какво говори.Та аз живея в един град, който е национален курорт в България и виждам, че оставаме само пенсионери, а младите хора напускат и търсят работа в големите градове и в чужбина. Жалко за държавата ни.

В коя България живеят тези НЕ човеци бе ? Може ли такава простотия и наглост ? бОйко – оставка ,защото за нищо НЕ ставате !!!!!!!!!!!!!!!!!! Дори и за падари ,защото и там се искат умения , а вИе умеете само едно и всички знаем какво е то ……. ,но това вИ,,качество,, НАС НЕ НИ УСТРОЙВА ?!?! Ясна ли съм ????

Тази в Бг ли се намира. Видяла две-три села и провежда куха пропаганда за цялата страна.

sramota e tova kade go kazvash parcal a nqma koi da ti povqrva

9 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!