fbpx

Десислава Атанасова: Нинова си търси алиби за поредната загуба на изборите

Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова смята, че от БСП си търсят отсега алиби за предстояща, според нея, загуба на евроизборите. Думите й бяха по повод поисканата от страна на левицата смяна на Централната иззбирателна комисия.

Атанасова гостува в студиото на БТВ, а водещият Антон Хекимян уточни, че са искали да се получи дискусия, но от опозиционната партия са отказали да изпратят свой представител в студиото, тъй като „в една дискусия не могат да се чуят техните аргументи „за“ или „против“ конкретни промени в законодателството“.

„Това за нова ЦИК звучи много несериозно. Фактът че представител на БСП не присъства тук, показва, че не искат да водим един конструктивен диалог. Основно такъв дебат е необходим за българските граждани. Защото ще останат с прогрешни впечатления. Мандатът на ЦИК изтича. Тя е орган, създаден с изборен кодекс, и има петгодишен мандат. Според мен, промяната на състава на ЦИК, както твърди Нинова, няма да доведе до промяна в изборните резултати. Даже напротив. Тази ЦИК е избрана в мандата на БСП. Тоест БСП доминира в ЦИК и всички обвинения, че ГЕРБ търси начин за служебна победа са абсолютно некоректни. Не може тези обвинения да бъдат хвърляни в пространството“, каза тя.

„БСП преди всеки вид избори твърди, че ще има изборни манипулации. Само за президентските не го направи. Оттук идва въпроса дали това може да се тълкува като вече предизвестена загуба за левицата и да търсят друг виновник. От 2014 г. са се провеждали изборите при този орган. Има достатъчно много работа във връзка с провеждането на едни избори, за да се сменя сега комисията“, коментира още Атанасова.

„Сега има два изборни протокола, идентични са. Два са, защото ако в единия се допусне грешка, да може да се заличи и унищожи и да се попълнят данните в другия. Според мен в БСП се търси алиби за загуба. Явно след изборите на г-жа Нинова ще й се наложи да обяснява защо са загубили за пореден път. Това й е необходимото алиби на г-жа Нинова“, завърши депутатката от ГЕРБ.

Фактът че Нинова прави такова изявление е достатъчно красноречив. Тя се застрахова и за пореден път скандализира ГЕРБ. Не е ли наглост да обвиняваш предварително когото и да било за каквото и да е? Все едно някой да каже, този ще краде, онзи ще убива и т.н. Злобата и безочието трябва да имат граници. Поведението на двете жени от тази партия надхвърли всички норми на поведение. Заплахите им също. Чета някакви заглавия как мадам Елена щяла да се оплаква от ГЕРБ на Европа. Звучи ми крайно нелепо, като се вземе предвид, че поведението й е ясно на всички чужди представители в страната ни. Като на длан сме.

щом обявявате това нищожество, което е толкова тъпо, че чак вдлъбнато, за най-интелигентно, представям си какви са другите!

Иване, не се чуди, те в герб са си такива по рождение , тъпи ,нагли и безочливи . Понеже отвисоко се пада на твърдо, сега се чудят как да замаскират ежедневно провалите си. Тая пък Деса хем грозна,хем пък куха. Защо не си даде заплатата на човека инвалид който и зададе неудобни въпроси там до парламента, защото е нагла и безотговорно долна пача.

Най-интелигентната от ГЕРБ много спешно трябва да се гръмне.

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!