fbpx

Десислава Атанасова: ГЕРБ твърдо ще държи на субсидия от един лев

ГЕРБ държи на своето предложение за субсидия от 1 лев. Това обяви в сутрешния блок на БТВ депутатът Десислава Атанасова.

„В петък се отложи дебата за субсидиите, тъй като не беше готов доклада да комисията по бюджет и финанси. ГЕРБ държи на своето предложение за субсидия от 1 лев. Ставаме свидетели на някакви пазарлъци с работотадателя. На нас работодател ни е българския избирател. Пазарлъците са от страна на ДПС и БСП. В нашата позиция няма да има промяна. Утре ще се обсъди отново на коалиционен съвет“, каза още тя.

Атанасова говори и за предложението за вдигане на глобите за кучета без намордник. Тя заяви, че в София например хората масово спазват правилата за домашните си любимци.

„В Германия и Италия има сериозни санкции срещу агресивни породи“, съобщи тя и поясни, че в Италия например, ако се отглежда подобна порода, собственикът трябва да премине първо на специално обучение.

Тя заяви, че проблем има и с изоставените кучета по селата.

По думите на Атанасова предложението за новите по-високи глоби за агресивните кучета са и вид превенция и когато ги има хората ще се съобразят с тях.

Предложенията ни са провокирани от такива случаи. Недобросъвестните стопани трябва да бъдат във фокуса на този деат. Моите наблюдения са, че в София в парковетеи в алеите хората спазват правилата. Разхождат кучетата си на повод.

За отлагането на дебата за субсидиите: Не беше готов доклада на комисията по бюджет и финанси

ГЕРБ държи на своето предложение за субсидия от 1 лев.

ставаме свидетели на някакви пазарлъци с работотадателя. На нас работодател ни е българския избирател

пазарлъците са от страна на ДПС и БСП. В нашата позиция няма да има промяна. Утре ще се обсъди отново на коалиционен съвет.

Глутници от кучета по полята е опасно и застрашава живота на хората, работещи по полето. Затова такива глутници трябва да бъдат избивани до крак. Ако мамините градски момиченца протестират, нека бъдат командировани на селскостапанска работа в полетата. Не нарушавайте бита на Българина, мили госпожи и госпожички. Прекалихте с вашите капризи.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!