fbpx

Депутат от БСП разкри в ефира слабото място на кабинет Борисов 3 и обяви МВР за фалирала фирма

Депутатът от БСП Георги Свиленски е гост на „Здравей, България” по Нова Тв. Той разкри една от слабостите на кабинета Борисов 3 и отправи яростни атаки към правителството.

Ето какво каза Свиленски:

„Социалната политика е една от слабите на правителството. Правилно зам.-министър Росица Димитрова подаде оставка. Няма как да се обясни на тези хора, че пътуваш с такива скъпи билети, без значение кой ги купува, след като на тези майки на децата с увреждания никой не им обръща внимание.

Сега излиза, че ако тръгнеш да помагаш на тези майки, си популист, ако си безучастен и гледаш отстрани, значи не ти пука. Къде е средното положение? Аз съм готов да бъда обявен за популист, ако проблемите на тези хора бъдат решени…

Иначе от БСП направихме няколко предложения за по-добра работа в полицията, за други сфери. Нито едно наше предложение не бе прието с мотива, че няма пари. А след месеци, през февруари Борисов осигури тези пари.

За МВР? В момента това министерство се е превърнало във фалирала фирма. Няма респект и доверие от обществото към полицията. За несигурността в обществото е виновно политическото правителство. Системата е пробита, хората ги обират по улиците и няма кой да подаде сигнал. На колега му извадиха пистолет на магистралата, това е нормално ли в европейска държава?

Нима не избягаха двама затворници, нима не бяха убити в центъра на Ботевград. Но не само те. А има 900 затворници с присъди, които не са в затвора.

Нека спазваме конституцията и когато няма доверие към правителството, то да освободи държавата от себе си.

Премиерът Борисов не идва в парламента, а ние и не го чакаме вече. Той е некомпетентен и няма какво да ни каже…

Имам усещането, че това правителството е некомпетентно. Самият Волен Сидеров дори призна, че има проблеми. Но неговата парламентарна група натиска бутончето за „да”. За какво го натиска, за да продължат тези проблеми ли.”

Като вземете властта народа само с мед и масло ще храните.Озъптете се най накрая.То лакомията ви край няма.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

error: Content is protected !!