fbpx

Дежурният синоптик Красимир Стоев свали усмивката от лицето ни с тази прогноза! От запад идва…

www.blitz.bg

Днес започналото от запад заоблачаване ще обхване страната. Преди обяд на места в низините и котловините ще бъде мъгливо. Още преди обяд в западните райони ще започнат слаби валежи, които до вечерта ще обхванат и Североизточна България.

В равнините ще превалява дъжд, в планинските райони – сняг. С умерен, след обяд и временно силен северозападен вятър ще нахлува студен въздух, температурите ще се понижават и максималните ще бъдат между 3° и 8°. Това сочи прогнозата на дежурния синоптик Красимир Стоев в сайта на НИМХ. Атмосферното налягане е значително по-ниско от средното за декември – след обяд ще започне да се повишава.

Над планините ще преобладава облачно време, на места със слаби превалявания от сняг. Ще духа силен север-северозападен вятър и ще нахлува студен въздух. Температурите ще са понижават и към 14 ч. на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра – около минус 3°.

Над Черноморието ще е предимно облачно, след обяд главно по южното крайбрежие ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад, който вечерта ще се усили.

Максимална температури на въздуха: 5-8°. Температурата на морската вода е 9°. Вълнението на морето ще е 2 бала. На 10.12.2018 слънцето ще изгрее в 07:46 часа и ще залезе в 16:53 часа. Продължителност на деня 09:07 часа. На 10.12.2018 луната ще изгрее в 10:11 часа и ще залезе в 19:43 часа. Осветеност на диска в 0h UT 7 %. Фаза на луната: след новолуние преди първа четвърт.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

Блиц Новини
Въпрос за планети провали Радо от Сливница в „Стани богат“

Кадри бТВ Радослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с играта си в „Стани богат“ тази вечер. Радо, който изгражда системи за видеонаблюдение и прави исторически възстановки на ключови битки от българската история, не се затрудни с първите пет въпроса и стигна лесно до първата си сигурна сума от …

Блиц Новини
Скандалният Емрах Стораро се навърта около Натали Трифонова

кадри bTV, Инстаграм/Натали Трифонова Безспорно най-големият скандал в “Денсинг старс” до момента е целувката, която залепи Емрах Стораро на партньорката си Веселина по време на тангото им. Непозволеният интимен контакт би бил причина поп фолк певецът веднага да изхвърчи от шоуто във всяка страна, но явно не и в България. …

error: Content is protected !!