fbpx

Движение ДНЕС: България търси своя водач и това е Слави Трифонов!

Публикуваме без редакция материалът от dnes-bg.org:

„Доброволците на Национален референдум 2016 иницииран от Слави Трифонов излязоха преди дни с позиция от координатор Илияна Маринова. Активистите заявяват: „Нищо не сме забравили, не сме се отказали,убедени сме не се е отказал и Слави Трифонов . Ще продължим битката за правдата! Ще я спечелим! Ще доведем до успешен край, заедно със Слави справедливата кауза на референдума! Каузата на промяната“!

Публикацията бързо се разпространи във Фейсбук. Последваха стотици споделяния и коментари. Всеобщо е мнението както на доброволците, така и на мнозинството българи – повече така не може! Трябват конкретни действия!

„Да спрем да преглъщаме, да спрем да мълчим и търпим, да спрем униженията! Крайно време е след толкова години лъжи от политиците, да си вземем, да си отвоюваме откраднатия ни референдум – референдума на народа! Длъжни сме!“, обявяват те.

„Часът удари. България търси своя водач. И това е Слави Трифонов! В негово лице хората отдавна виждат отговорността, надеждата за промяна…, виждат обединителя…, припознават алтернативата на статуквото! На него вярват, ценят го и го обичат“, подчертават в позицията доброволците.

„Слави, ние българите, не само доброволците от референдума, искаме да се съберем заедно с теб, да се обединим всички и да довършим започнатото с подписката от 2015 г. за свикване на националното допитване!“ Това е и основата, тезата около която се обединяват не само хората във Фейсбук, но и мнозинството българи.

Емоциите, надеждите и сълзите…, волята, категоричността и устрема на хората показват едно: Битката със статуквото на политическата класа беше временна загуба, но войната за достойната национална кауза, войната за изпълнение на 3-те решения от референдума, на 3-те искания премахнати от КС , войната за промяна в България и за по-добър живот ще бъде спечелена! Сега.“, пише dnes-bg.org.

НЕЩАТА НЯМА ДА СТАНАТ С ПИСАНИЯ МИСЛЯ

Трябват пари, много пари, а хазната , митниците и рекета го държи ГЕРБ ! Само с подписи и голи бюлетини не става , помислете си !

Този шоумен. не ставажи за лидер
И той е подлога на ГЕРБ. и е от тяхното котиЛо. Не му вярвай те…

Човека го уплашиха и вече няма интерес.Трябва да заложи всичко постигнато до сега/което не е малко/-за една загубена кауза.Поне народа да го подкрепи,пък и той/народа/ е раздвоен,обезверен,манипулиран…пък е и,,мърша“,както го е казал още Ботев.Хората,които ни управляват защитават чужди интереси и са влязли много надълбоко във всички институции.За съжаление без кръв няма да се променят нещата и той много добре го знае.

Там е работата ,че народа се обезвери и не знам какво трябва да се случи ,за да повярва на някого ! За момента такъв човек по МОЕ МНЕНИЕ може би е Румен Радев ,защото поддържа рейтинг и голяма част от народа го обича и харесва като политик ! Друг е въпроса за ограничените му правомощия като Президент , но ако е лидер на нова партия , много хора ще го подкрепят вкл. и аз ,сигурна съм ,защото е – почтен ,образован,дисциплиниран,премерен – общо казано свестен Човек ! Колкото до Слави – да ,отличен шоумен ,но това не го прави добър политик ! Аз лично НЕ бих му гласувала доверие ! Той е същия нарцис като премиера ,а с такива напредък няма ,защото те обичат само и единствено себе си ! А и колкото и да се пъни , НЕ буди респект , напротив ние сме го приели като шут и такъв ще си остане в съзнанието ни !

ЧАЛГАДЖИЯ ЛИДЕР !!!! ЖИВА ДА НЕ БЯХ, БЪЛГАРИЯ ДА ДОЖИВЕЕ И ТОЗИ МОМЕНТ

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!