fbpx

Датата ви на раждане разкрива неподозирани тайни! Бързо проверете какво се крие зад вашата

източник: jenata.blitz.bg 

Няма посредствени хора! Всеки от нас е надарен от природата с определени способности, чиято реализация ни гарантира успех в живота.

За жалост, при всеки човек тези способности се проявяват по различно време  и много хора осъзнават силата си на много късен етап от живота.

С помощта на нумерологията можете да ускорите този процес и да започнете да развивате таланта си още сега.  За да узнаете с какви способности ви е надарила природата, е нужно само да погледнете датата си на раждане. Например, ако сте родена на 17.01.1975, трябва да съберете всички числа: 1+7+0+1+1+9+7+5 = 4. Остава ви само да прочетете какво означава това число, за да разберете в коя сфера ще постигнете най-големи успехи.

Единицата е символ на лидерските способности. Ще постигнете големи успехи във всяка една колективна работа, защото умеете лесно да увличате другите след себе си и да ги водиш. Такива хора са инициативни,  постоянни, отговорни и общителни. Те са родени лидери. Ако сега заемате ниска позиция, не забравяйте, че всеки е започнал от малкото и предприемете активни действия, за да се издигнете.

Двойката е символ на  мира и дипломацията. Такива хора умеят да преговарят, да предразполагат към себе си и най-претенциозните и да разрешават с лекота всякакви конфликти и спорове. Те могат да успеят в почти всяка област: от тях излизат добри психолози, адвокати, дипломати и предприемачи.

Числото три е символ на жизнерадостта и вдъхновението. Тези, които са покровителствани от това число, имат богато въображение, енергичност и ги влече да творят. Умеят да излагат мислите си толкова убедително, че дори и близките им понякога не могат да различат истината от лъжата. Хората на Тройката постигат голям успех в художествената сфера и най-вече в театралната сцена.

Четворката е символ на практичността и концентрацията. Способността да се съсредоточават и да обръщат внимание на детайлите помага на хората, които се намират под покровителството на това число, да постигат успехи дори и в най-сложната и монотонна работа. Те успешно се справят с трудни изчисления и правят точни планове, затова се реализират прекрасно  във финансовата сфера, както и в архитектурата.

Петицата е символ на любознанието на енергичността. Родените под това число се стремят да опознаят обкръжаващия ги свят, да анализират и обяснят удивителните му явления. Те са надарени с неизчерпаемо количество енергия, с която да откриват нови хоризонти както за себе си, така и за всички останали. От тях стават прекрасни учени, учители и археолози.

Числото шест е символ на дълга и вярността. Природата е надарила тези хора с огромна сила. Такива хора стават прекрасни възпитатели, учители, лекари. Като правило, дори ако работят в някаква друга сфера, те се проявяват, за да помагат на своите близки. Винаги оказват подкрепа, дават мъдри съвети и възпитават чудесно децата си.

Седмицата е символ на творчеството и мъдростта.  Хората с това число на таланта са надарени със силен интелект и аналитични способности. Те лесно усвояват информацията, проникват в същността й, установяват дълбоки връзки между различните явления в света. Те са изключително проницателни. Способността им да „виждат хората“ често се проявява още в детството. Успешно се реализират във всяка интелектуална област и в творчеството. Някои от тях с времето развиват екстрасензорни способности.

Осмицата е символ на волята и силата. Родените под покровителството на това число са способни да намерят изход и от най-сложните ситуации и да преодолеят всички препятствия към целта. Те постигат големи успехи във всяка сфера, изискваща морална или физическа издържливост, особено в спорта.

Числото девет е символ на творчеството. Вярата в идеала и стремежът към усъвършенстване на света отличават хората с това число на таланта. Те са естетически възприемчиви и творчески натури, затова се реализират в творчески професии: словесно творчество, актьорско майсторство, композиране на музика.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!