fbpx

Дамите с нюх имат в гардероба си дрехи, които винаги ще са актуални

Има определени дрехи, които са класика и никога не излизат от мода. Такава е популярната черна рокля например или пепитеното сако.

Избирайки прости и лаконични неща, поставяме основата на образа, на която след това ще изградим външния си вид. Затова е добре да оформим гардероба си на принципа 60% базови, 35% – ситуационни и 5% – модерни дрехи.

Така никога няма да сме изправени пред проблема: гардеробът ми е пълен, а няма какво да облека!

Костюм от две части – сако и панталон

Панталонът и сакото отдавна не са запазена марка на мъжете. Костюмът бързо успя да си спечели почетно място в женския гардероб. И редица световноизвестни знаменитости все по-често прибягват до услугите му.

Когато трябва да се появят на червения килим, го съчетават с обувка на висок ток. А за бизнес среща го комбинират с маратонки или боти.

За да не губи костюмът ви своята актуалност, залагайте на овърсайз модели.

Черно палто

Черното палто перфектно ще завърши всеки един тоалет. Независимо дали става въпрос за стилен черен тотал лук или за небрежен ежедневен образ с дънки.

Инвестиция в такъв елемент от гардероба напълно ще се изплати, защото палтото ще ви служи вярно години наред.

И винаги ще бъде актуално!

Пола с миди дължина

Полата с миди дължина е сред любимите на модната икона Виктория Бекум. Можете да я носите с ефирни блузки, ризи, пуловери, овърсайз джъмпери, както и с якета и палта.

Този сезон не забравяйте да комбинирате полата с ботуши с животински принт.

Черна рокля

Както е казала Коко Шанел – нищо не може да бъде по-хубаво от малката черна рокля.

Всяка жена задължително трябва да има такава рокля в гардероба си през 2019 година

Този класически модел е истинска база, около която могат да се създадат безброй незабравими образи.

Освен това черната рокля е подходяща както за офиса, така и за официално вечерно събитие.

Карирано палто

Карето се превърна в една от основните тенденции на този сезон и може да се види буквално навсякъде – на панталони, сака, връхни дрехи и дори обувки.

Въпреки бързо нарастващата си популярност тази година, карирано палто никога не е излизало от мода.

Такъв елемент от гардероба е чудесна алтернатива за всички дами, които са уморени от обикновените черни или бежови модели и искат да разведрят ежедневния си образ с дискретен принт. /jenata.blitz.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!