fbpx

Дават 40 лв. великденски добавки на 1 322 300 пенсионери

www.bulnews.bg

1 322 300 пенсионери ще получат по 40 лева великденски добавки към пенсиите си към април. Това решение взе правителството, съобщи социалният министър Бисер Петков.

Великденски бонуси ще получат хората, които получават пенсии до 348 лв., колкото е линията на бедност, поясни Петков.

За целта правителството отпусна над 52 млн. лв.

Как изхабиха един апаратчик, като салфетка. Поредната подигравка към българските пенсионери, 40 лв. за част от тях. Такава гавра и в америка няма, нали Рубинений Янки ?
Що си затваряте очите за дискриминацията в България ? Сега им спрете сделките, сложете ги в черния списък и им анулирайт визите на нашите дърдорковци !

Тези с пенсии от 349 за богати ли ги водят?

око беше жив мъжътми и двамата щяхме да вземем по толкова сега с вдовишките ги надхвърлям с 20 лева ех забогатях най после

Аз ги надхвърлям с 1.00 лв. Честито ми!

Поредната подигравка-защо не осъвремените пенсиите-или на голъо 3лв а на големците 300лв-за тавана има пари за останалите няма ?????

В най бедната държава гърция дават на пенсионерите по 1000 евра за велигден а в българия за да крадат дават по 40 лева за 2 кг.агнешко месо.Нямало пари ами да сложат данък на земеделската земя и ще съберат милиарди левове и ще вдигнат пенсиите на хората които имат над 40 години трудов стаж.Богата е държавата но много се краде.

1 322 300 бедни пенсионери трябва да получават разликата от получаваната пенсия до прага на бедност 348 лв. всеки масец като добавка към пенсията. Това, което в момента се прави е гавра с нашите родители, изградили тази държава с труда си. Така е в страните, които имат уважение и респект към възрастните хора – Австрия например.

А защо включвате и вдовишките.Смятам че това не е редно.Не че ще ми подкрепят тези 40лв с нещо.Това е подигравка.Наркоманите ще вземат и пенсии, помощи че нямат и 5мин.трудов стаж ,А тези дето са работили по ,30-38-40г.нищо.Вятър ги вее.Амин.!!!!!

Да му съберат пари за една перука на тоя пъпеш, че много му лъщи площадката.

Незнам ,вече къде се намирам.Турчин ли съм ,българин ли съм , македониц ли съм , арменец ли съм , некакъв европеец съм бил и на циганин съм се правил, в България бизнесмен съм бил и сива икономика съм правил , т. с. сега на гърба съм го усетил , абе заспи събодете се , колко пъти ще ни наебете и ние да си траем с малки пенсии щот си затваряхте очите как ни осигуряват българските бизнесмини т. с. получаваш 2000 лв. осигуровки минимални .И още не Ви пука. Така ли се прави Държава . Така ли се борите за благото на народа.Сизмами с корупция .Аз вече стигнах предела ,утре и Вие ще го стигнете и като се погледнете в огледалото ,какво ще завещаете на внуците си и на изстрадалият български народ . Да го унижават да г о мамят това ли ще завещаете драги правоимащи или бедняците куче са ги яли !Еи замеслете се и Вас българска майка Ви е раждала. Направо се страхувам ,когото Ви призовавам да се опомните ,защото нападате свободата на словото и обичаният от всички журналист Виктор Николаев дано промените това ,защото това засяга всички Нас.

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

error: Content is protected !!