fbpx

Гринго пред TrafficNews: От два дни отново сме заедно със Софи!

Певицата обещала отново да възстанови татуировката с името на любимия

Гринго и Софи Маринова са отново заедно, стана ясно от влюбената двойка, която побърза да се похвали в социалните мрежи с общи снимки, ден след сдобряването.

Половинката на Софи Маринова сподели пред екипа ни, че двамата са се помирили преди два дни, по време на нейно участие в Пазарджик. Били на съседни сепарета и първо само си разменяли погледи, но малко след това вече разговаряли спокойно. „Така прави любовта“, сподели Гринго.

„Не сме мислили още дали ще подновим брака ни, той не е показател за силната ни любов. Но вече си живеем отново заедно. А относно татуировката й с моето име – Софка ми обеща, че ще си я възобнови“, разказа още пред TrafficNews Гринго.

Ден след участието двамата се отдали и на заслужен отдих в Етрополе. Певицата пък не скри, че всички наоколо ги гледали с любопитен поглед и са били учудени, че ги виждат усамотени и щастливи.

След като вчера Гринго хвърли всички в размисли и страсти като публикува техни общи снимки, Софи също не закъсня и в по-късните часове от деня също сподели романтичните кадри.

„Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци“ – това написа ромският славей Софи Маринова в личния си профил във Фейсбук.

Последва следваща снимка, на която двамата позират, държейки уиски в ръка, което навежда на мисълта, че двамата са отпразнували и поляли подобаващо новия етап от връзката си.

Припомняме, че близо десет дни след като гласовитата певица се оплака в районното от тормоз и заплахи от съпруга й, вчера почитателите й ги видяха пак щастливи заедно.

Гринго и Софи Маринова отново се събраха седмица след последния им скандалВлюбената двойка обяви официално добрата новина със снимка от обяд в Етрополе

Гринго за раздялата със Софи: Биехме се, но още я обичам!Разни мишкари ни скараха от злоба и завист, заяви пред TrafficNews бившият съпруг на певицата

Убава работа ама малко. Циганска

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!