fbpx

Голяма изненада в хороскопа за неделя – Днес в никакъв случай не бива да

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Телец

Благоприятен ден за изглаждане разногласията от професионален или търговски характер. Ще успявате да сключвате изгодни сделки, да намирате съюзници. Може да също и да възстановите отношенията си с отдавнашни партньори. Малко по-зле ще Ви се удава самостоятелната работа – тя бързо ще Ви омръзва и ше успявате да се съсредоточите само за кратко. Възможно е ново запознанство, което да внесе значителни промени във Вашия живот. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват съвсем не така, както очаквате, а Вашата роля в тях никога няма да стане водеща.

Близнаци

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак

Днес Вашияt любим човек няма да се занимава с анализ на това, какво у Вас се получава добре и какво не, просто защото няма да му достигне време .Той просто ще иска да се направи това или онова, за да му върви работата, а Вие ще се наложи да се справяте както можете, и никой няма да бъде в състояние да Ви помогне.

Лъв

Лъвовете правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Дева

От Вашето обкръжение никой не може да бъде наречен по- отговорен от Вас. За каквото и да става дума, Вие лесно и непринудено се справяте със задачите. Дарявате хората с добро настроение и правите живота им по-добър, което на свой ред много Ви помага.

Везни

Звездната конфигурация е такава, че предполага настройката Ви към отдох и изяснване на собствения Ви енергетичне потенциал. Използвайте деня, за да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви помогнат специалните упражнения за отпускане, а също и събуждащите се творчески замисли. Отношенията с роднините ще се изменят в благоприятна посока. За много неща ще се наложи да направите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.

Скорпион

Трудничко и малко горчиво ще бъде днес на Вашия любим човек общуването с Вас, тъй като Вашето поведение ще бъде доста трудно за предсказване, и още по- сложно за разбиране. Постарайте се да направите всичко възможно, за да не възниква у Вашата половинка какъвто и да било дискомфорт от общуването с Вас…

Стрелец

Поради нестабилност на емоционалния фон Стрелците стават раздразнителни. Да се угоди на представителите на знака е практически невъзможно, макар че близките им често се опитват да направят това. Постарайте се да отделите важното от второстепенното и да затворите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите не само своя живот, но и на околните. Денят ще бъде много наситен. Разнообразието на натоварването, което по начало Ви е приятно, надвечер ще се превърне в преумора и даже е възможно да премине в безсъница. Откажете се от употребата на алкохол и тежка храна и не проверявайте организма си за издръжливост.

Козирог

На страха очите са големи. Както е известно, очите се страхуват, а ръцете действат. Затова вместо да стоите, разстроени от новите проблеми, възникнали между Вас и Вашия любим човек, започнете нещо да правите. Най- трудна е първата крачка, а нататък нещата се подреждат сами.

Водолей

Жаждата за приключения тласка Водолеите към необмислени постъпки. Този ден ще бъде запомнящ се и ярък, но съвсем не безопасен: тъй като по начало сте непредпазливи, може да си навлечете неприятности. Малко по-лесно ще бъде на тези, които имат мъдри съветници и надеждни приятели. Не трябва да се захващате самостоятелно със сложни задачи, а е по-добре да предпочетете сътрудничеството. Възможни са срещи с отдавнашни познати, а не е изключено и възраждане и на някога прекъснати отношения. Денят е подходящ за експерименти с имиджа и подновяване на гардероба.

Риби

Днес ще Ви се струва, че Вашият начлник или висшестоящ по длъжност няма нищо против да започне с Вас служебен роман или поне някакви доста близки отношения. Замислете се не само за това, до колко Ви е симпатичен този човек, а и до колко е нужно да смесвате личните отношения със служебните…

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!