fbpx

Големи проблеми за една от зодиите днес. Друга ще свърши куп полезни неща

Източник: Lamqta.com

Овен
Трудете се – този ден е свързан с успехи, но тези успехи няма да са леки, нито случайни. Ще успеете много да постигнете на професионалното поприще, да блеснете с делови качества и да се покажете в най-добра светлина. За съжаление в сферата на личните отношения не всичко ще върви така гладко. Тук за проява на инициатива не е желателн дори да се мисли. Ходенето след своите капризи и необмислените постъпки съвсем не са желателни, а в интерес на точния израз – недопустими са. Денят също е подходящ за всякакви домашни дейности, а и за съвместна дейност с членовете на семейството си и с приятели. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът изведнъж ще стане по-лек и весел.

Телец
През следващите няколко дни ще се чувствате така, сякаш цялата Вселена е настроена против Вас. Ще закъснявате. Ще грешите, ще бъркате посоките и ще преобръщате всичко по своя път. Възможно е, да има някаква тайна. Постарайте се, да бъдете по-тихи от водата и по-ниски от тревата, а и да не казвате нито дума.

Близнаци
Ако от извесно време воювате за отношенията, то сега може да настъпи решаващия момент. Трудно е да се каже, защо между двама души нещо се променя, но в живота се случва и по някое събитие, което да отхлаби напрежението. Поемете си дълбоко въздух и ще забележите, че се променят не само неща, свързани с Вашия партньор или даже динамиката на Вашата двойка, а най-вече вътрешното Ви състояние. Затова си дайте още един шанс, от който и двамата ще бъдете удовлетворени.

Рак
Днес звездите ви препоръчват да иавлечете удоволствие от всяка минута, прекарана заедно. Да, през почивните дни те ще са доста много, но даже и което е много, има свойството да свършва. Затова сега пазете своето щастие, като не му позволявайте, да мине покрай Вас незабелязано.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” – „Хубава жена”, например…

Дева
Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя , да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите старата рутина назад. Всичко ще се нареди без Вашето участие. Вие трябва само да се наслаждавате.

Везни
Днес ще бъдете склонни към проява на скъперничество. Това може да се отнася както до работата, така и до трудно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би трябва да се опитате да намерите златната среда , така че търсете алтернатива, която да позволи на всеки човек да почувства своята ценност и да не позволява хората да се чувстват излъгани.

Скорпион
Препоръката на звездите за този ден е, да прекарате вечерта заедно със своя любим човек, занимавайки се със някаква спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от големия тенис до редене на пасианси, или от шахмат до футбол. Важното е, заедно да се уморите физически и психически, за да можете заедно и да си починете.

Стрелец
Днес ще бъдете в центъра на вниманието, но това едва ли ще Ви хареса. Цялата работа е в това, че Стрелците през този ден много повече ругаят и критикуват, отколкото да хвалят и поощряват. Освен това не са изключени някои глоби и ограничения. Колегите са настроени към Вас по-лоялно от ръководството, но и те си позволяват някои”бодилчета”. В личните Ви отношения присъства напрегнатост, но тя е от съвсем друг характер. Работата е в това, че възниква необходимост да обсъдите сложни въпроси, които по-рано сте заобикаляли с мълчание. Естествено, при това ще възникнат разногласия. Само че имате възможност да насочите дискусията в конструктивно русло, и да запазите мира.

Козирог
Днес сте склонни да игнорирате не само критичните забележки, но и неисканите съвети. Това ще Ви даде възможност максимално да използвате времето, но няма да помогне за хармония в отношенинията си с обкръжаващите. Днес не веднъж ще Ви упрекнат (и не без основание) в прекомерна рязкост на изказванията и разсъжденията, безкомпромисност и неотстъпчивост. Ако сте родители, трудно ще успеете да се разберете с децата А пък младите представители на знака ще капризничат и ще искат от останалите невъзможното. Вечерта е добре да посветите на някаква увлекателна дейност, защото безделието днес Ви е противопоказно.

Водолей
Ако споделяте всички свои лични тайни с близки приятели, е верен начин да се сближите, но също така е и верен начин да ги направите достояние на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши тайни. Невинните коментари може да прераснат в рискован разговор с член на Вашето семейство. Не жалете времето , в което трябва да останете на саме със себе си, и се успокойте.

Риби
Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Кадро БТВ Доста коментари се изсипаха по майката с три деца, герой в последния епизод на „Бригада нов дом“. Намериха се хора, които да я критикуват за състоянието на дома й, но масово зрителите бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което жената получи с ремонта на …

USA news
A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days

A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days 44-year-old Maxim Lutii, an influencer and blogger, admitted to the court in Sochi, Russia, that he is guilty of the death of his one-month-old son Cosmos. Maximus Lutius wanted to raise his …

Блиц Новини
Иво Аръков обра вота на зрителите

Кадри Нова ТВ Както каза и журито на „Като две капки вода“ имитацията на Иво Аръков бе едно към едно и малко незаслужено остана на второто място. Иво Аръков се превъплъти в украинската звезда, спечелила второ място на конкурса Евровизия през 2007 г. – Верка Сердучка. Този рът Иво даде …

error: Content is protected !!