fbpx

ГЕРБ подава жалба в ЦИК срещу Радев, участвал в кампанията на БСП

Представители на ГЕРБ ще внесат жалба в Централната избирателна комисия (ЦИК), съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Жалбата е срещу участието на президента Румен Радев в предизборната кампания на БСП, съобщава „24 часа“.

Внасянето на жалбата в ЦИК ще стане днес в понеделник, в 15:30 ч.в сградата на ЦИК. След внасянето на сигнала ще бъдат направени изявления пред представителите на медиите.

 

 

Герберастките идиоти искат да запушат устата и на г-н Президента ;както правят с журналистите.! Тяхното светило кога ще спре да нарушава конституцията? Голям гьонсуратлък- хем оплескани с фекалии до ушите хем и с големи претенции!

Голям педал ,сигорно си комунист.

е и на вас Вие харесва ли Ви тя живот тази скъпотия но може би не си знаете парите и нищо не ви бърка

Явно е, че вие симпатизирате на президента, уважаеми Анонимен, но не виждате ли, че той НАИСТИНА повтаря думите на Корнелия Нинова?! И „разобличава“ корумпираните политици/ само от управляващите/ Хайде, да кажем/макар че съвсем не е така/,че това са истини, които не трябва да се премълчават, но защо не сме го чули да обели и дума за корупционните сделки на хора от неговото обкръжение и от партията, която го издигна за президент? Излязоха такива данни, нали! Ако това не ви прави подозрителен в пристрастност на президента, ето ви още въпроси: Защо негов съветник и водачът на неговата предизборна кампания стават кандидати за европарламента от листата не на някоя друга партия , ами на същата тази,?! Съветвам ви да помислите върху това когато говорите за „гьонсуратлък“!

ПРИЗЕДЕНТ ,ШОФЬОР НА САМОЛЕТ ,ЧЕРВЕН БУКЛУК ,

Ти
Като
Не
Си
Лайнар
Излез
С
Името
Си
И
Коментирай
Пльх
Такьв

Да, тази скъпотия ми харесва стократно повече от скъпотията при всички БСП-правителства!

Бай Кольо, да си шофьор на самолет се изисква доста повече ум,от това например да напишеш прИзЕдент. Има една поговорка, че празна тиква семе не дава, така че стой си кротко на дупето.

Първо се ограмоти и тогава пиши!А бе всички ли Гербо-педерасти са неграмотни?? Зли,крадливи и лъжливи!

Ами пали си дебели свещи тогава и да си доволен от скъпотията!Глупак! Ха ха!

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!