fbpx

„Галерия“: Щерката на Фатик най-сетне срещна любовта при богат французин в Ню Йорк

Голямата дъщеря на покойния подземен бос Филип Найденов-Фатик най-сетне намери любовта. Александра Тюркмен има сериозна връзка с богат французин на име Албърт Виньо, твърди „Галерия“, като се позовава на свои сигурни източници.

Ал, както го наричат приятели, от години живее в Ню Йорк, където се занимава с хедж фондове. От няколко години е финансов директор във фонд за здравно обслужване с баснословно годишно възнаграждение.

Освен с тлъстия си портфейл, Ал може да се похвали и с привлекателна външност на фотомодел. Той е само с няколко години по-възрастен от Алекс и е луд по нея, твърдят нейни приятелки.

Тюркмен обаче се старае да запази връзката си извън публичното пространство. Тя веднъж вече се опари покрай авантюрата с актьора Явор Бахаров, заради когото името й редовно бе спрягано в светските хроники. След раздялата им Тюркмен се зарече никога повече връзката й да не става публично достояние.

Но докато аферата й с Бахаров бе кратка, пък макар и бурна, отношенията й с Албърт доста са се задълбочили. 26-годишната Алекс вече мисли за семейство и въпреки че с французина не живеят заедно, идеята не й е чужда. Единственото й притеснение било, че е твърде красив и вероятно никога няма да бъде само неин, признала Тюркмен пред приятелки.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!