fbpx

Галерия: Радина Кърджилова и Деян Донков вдигат морска сватба

Актрисата Радина Кърджилова и нейният любим Деян Донков вдигат сватба в близките месеци, пише вестник „Галерия“.

Като водещ партньор при взимането на решения, Деян вече измислил сценария за щастливото събитие. Всичко щяло да протече в духа на романтиката, с мирис на море и автентични балкански ритми.

Радина и звездата от сериала „Под прикритие“ планирали да наемат яхта и да поканят най-близките си приятели и роднини. Списъкът още не е готов и тепърва го обмисляли детайлно. Разходите за празненството на яхта никак не са малки. Деян и половинката му ще трябва да се бръкнат по около 300-400 евро на човек.

Цената е само за церемонията и свидетелите на подписването. Поне още 3-4 хиляди ще им струва почерпката и пребиваването на плавателния съд. Ако младоженците пожелаят специално посрещане или допълнителни услуги, сумата ще скочи почти двойно. Деян обаче държал на още една екстра – лично да им свирят оркестър „Карандила“, което допълнително ще оскъпи сватбата им с няколко хиляди лева отгоре.

Музикантите от ромския духов оркестър от Сливен били готови да направят отстъпка за влюбените, тъй като се познават и вече са гостували на рожден ден на Деян, но договорките тепърва предстоят.

Сега, след като синът им Христо поотрасна, той ще има възможност да присъства на сватбата и да стане свидетел как майка му и баща му си разменят клетви за вярност.

„Ако има двойка, която да заслужава такъв символичен завършек на историята, това са Радина и Деян, защото те много се обичат!“, коментират колегите им от театъра. Връзката на двамата премина през различни перипетии.

Катаклизмите бяха съпроводени с ревност, скандали и дори съмнения за физическо насилие, но явно любовта е по-силна и е успяла да потуши всякакви дрязги. Откакто е в майчинство, Радина е напълно променена, както признава и самата тя. Далеч по-спокойна, а и наслаждаваща се на домашния уют.

Ето защо в плановете им категорично влиза и второ дете, което се надяват да е съвсем скоро, за да може Христо да си има братче или сестриче с малка разлика в годините.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!