fbpx

В ефира! Гала шокира д-р Мермерски с интимен въпрос за жените. Той…

Д-р Йонко Мермерски бе гост в „На кафе” по Нова Тв. Той коментира какъв тип са жените според тялото им и гена – круша, ябълка или правоъгълник.

За да разберат какви са жените, те трябва за измерят с шивашки метър своята талия и ханш и да ги разделят резултатите. Ако си круша, резултатът е под 0,80, при ябълките – над 0,95, а при правоъгълниците – от 0,80 до 0,95.

Д-р Мермерски измери талията и ханша на три момичета в студиото и установи, че са тип круши.

По молба на Гала д-р Мермерски разкри и какъв оргазъм изпитват трите типа жени.

„Крушите най-лесно се възбуждат и стигат до оргазъм, а най-хубавата диета за трите типа е да заменят едното от храненията през деня със секс.

При ябълките оргазмът е най-интензивен, но най-краткотраен.

При правоъгълниците по-бавно започват да се случват нещата и малко по-трудно се постигат, но като се постигнат, траят по-дълго време и не трябва да ги закачате няколко дни”, заяви д-р Мермерски.

Ето какви хранения и упражнения препоръча той за трите типа:

„Крушите влизат първи в пубертета и най-рано в менопауза. Те започват да привличат мъжките апетити, когато с в пети, шести клас. Мъжкият апетит се оформя най-рано към тях, защото мъжките хормони започват да действа и така се оформя влечение към крушите.

Как да се хранят? Те имат най-малка съединителна тъкан, по-бързо образуват целулит и са най-малко атлетичните. Нека да избягват мазнини, да имат по-голямо съотношение на белтъчни и протеини (крехки месца). Месото и въглехидратите трябва да са наравно – по 45 %. Най-голямото на калории хранене да е сутрин, на обед да е два пъти по-малко, а вечер – само фибри, зеленчуци и салати. След 20 часа не трябва да консумират мазнини.

Три пъти седмично да правят силови упражнения и такива, при които двата крака да са отделени от земята – скачане, тичане.”

Ябълките имат хубава мускулна маса. Да правят аеробни упражения, а при храненето белтъчините да са по-малко, а сложните въглехидрати да са повече. Да се хранят като крушите сутрин и на обед, а вечер могат и въглехидрати да прибавят към зеленчуците, но да не се хранят след 20 часа.

Те са предразположени за хубава и здрава мускулатура на краката. Имат здрави и източени крака. Те имат по-малко тестостерон и не се нуждаят от силови тренировки.

При правоъгълниците голяма част от тях са кльощави. Натрупването на мускулна маса е проблем, те трябва да наблегнат главно на белтъчини. Храненето е доста по-свободно откъм количество на калории, защото не съдържат мускулна маса и не качват маса в сравнение с другите.”

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!