fbpx

Второ лице на bTV напуска телевизията! След Векилска, за ново предизвикателство се готви и…

Второ лице на bTV напуска телевизията. Рано сутринта в неделя Мариана Векилска, която е част от екипа на медията още от 2000 година, хвърли бомбата, че от началото на новата година поема по нов професионален път. Тя се впуска в ново предизвикателство извън България и извън сферата на медиите след 18 години на малкия екран, пише jenata.blitz.bg.

В края на последното издание на сутрешния блок на bTV за тази година едно от лицата на предаването – журналистката Мария Цънцарова, също направи шокиращо признание, слагайки край на спекулациите, които от известно време се носят около положението й.

Напоследък колежката на Антон Хекимян се появява в ефир в подозрително широки дрехи. Това изглежда доста странно, защото хубавицата е страстен почитател на вталените тоалети, които подчертават тънкото й кръстче. А из коридорите на медията се шушука, че завърналата се преди броени месец от майчинство журналистка скоро пак ще излиза по майчинство.

След като си изтегли „здраве” от баницата, направена от ранобудна колежка, красавицата, подтикната от водещия, разкри пред цяла България, че чака второто си дете.

„2019 ще бъде много специална за мен и за моето семейство, защото се очаква за втори път да стана майка. С много вълнение очаквам новата година“, призна тя.

„То е очевидно”, каза с усмивка Цънцарова, коментирайки думите на Хекимян, че ще следят бременността й.

Интересен късмет от баницата си изтегли водещият на предаването. За съжаление, ако реши да изпълни заръките на съдбата, ще разочарова доста хора. „По-добре платена работа” пишеше на листчето, което изтегли заралията. „Отиваме на по-високо ниво, така ли да разбирам?“, коментира шеговито той.

А лъчезарната му колежка Натали Трифонова с облекчение се усмихна, след като прочете късметчето си. „Страхувах се да не изтегля сватба или бебе. Много съм щастлива, защото ми се паднаха нови приятели”, сподели красавицата.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!