fbpx

Всичко става на път: Шофьор благодари на човек, който бръкна за чантата му през сваленото стъкло на колата

снимка: Фейсбук, „Виждам те КАТ – ВАРНА“

Повечето шофьори са свикнали да нямат доверие никому. Затова колата винаги се заключва, чантите се преместват така, че да не вижда, че са оставени вътре… Изобщо, вземат се всякакви мерки срещу крадците, още повече, че те често нанасят на колата повече щети, отколкото струва откраднатото.
Понякога обаче се случват и ситуации, в които се връща вярата, че хората не са пълни егоисти, а напротив, много от тях са услужливи и предвидливи и помагат напълно безкористно.
Пример за такова поведение сподели във „Фейсбук“ Александър Чакъров. Във групата „Виждам те КАТ – Варна“ той публикува бележка, която е намерил в автомобила си, който явно е оставил със свален прозорец.

„Чантата ви е прехвърлена на задната седалка, защото сте забравили стъклата отворени!!!!“, е написал някой добър човек, който не само не се е възползвал от отсъствието на разсеяния шофьор, а и му е помогнал доколкото е успял.
„Благодаря:) Преди всичко трябва да сме хора!“, написа благодарният варненец в отговор на жеста на  непознатия си благодетел.

Колкото и учудващо да е, макар и рядко да се среща, има единични екземпляри ако мога така да ги нарека!
Човекът го е направил за себе си, защото му е чест и му прави удоволствие!
Моите поздравления!

Човек на Честта ! Екземпляр на изчезване !

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!