fbpx

Всички поздравяват Владо Береану, днес е много радостен ден за него!

Владимир Береану е български журналист, дългогодишен водещ, най-познат като водещ на публицистичното предаване „Частен случай“ по БНТ. Носител на специалната награда от международния фестивал за детективски филми и телевизионни програми „Закон и общество“ в Москва.

Владимир Береану е роден на 29 април 1954 година. Баща му е румънец, а майка му е българка. През 1980 година придобива българско гражданство. Береану завършва математическия факултет на Софийския университет, но работи като преводач и по-късно като журналист. През 1991 г. издава в съавторство книга за убийството на Георги Марков. През 2018 г. Береану издава мемоарна книга.

Шампион по бридж, с оранжев колан по джудо, владее 7 езика. От 1986 година е сътрудник на Държавна сигурност – агент под псевдонима „Георгиев“ към VI управление, 4 отдел, 3 отделение.

През 1997 г. се жени за актрисата Лазара Златарева, по-популярна като „кака Лара“,с която има дъщеря – Бернарда Береану. Кумове са семейството на Стефан Софиянски. Към края на 2010 г. двамата се развеждат.

Не знам повода. Той е разпознаваемо лице в журналистиката. Жалко, че ДС-сътрудничеството даде възможност на не добри журналисти да го изместят. Поздравявам го!

Един от най – добрите и уважавани от мен журналисти ! Да е жив и здрав и все така смело да отразява злободневните теми без да се страхува ! ЧРД и НАЗДРАВЕ !

Познавам лично този мръсник,подлец и предател.Съвсем скоро ще напиша какво преживях с него когато ДС ми го изпрати за преводач.Виждам сега,че този ПОДЛЕЦ се прави на демократ в предаванията на сашо диков чиито баща е милиционера „дико куката“.Това са новите МАСКИРАНИ ИЗМАМНИЦИ,РЕКЛАМНИ ЛИЦА на бсп.Един агент измамник си отиде от този свят и владо беряну зае местото му в телевизия „евроком“Там е свърталището на ДОНОСНИЦИТЕ и рекламните агенти на бкп,бсп.Хомото вучков,известен педераст е водещо лице на ЖИВКОВИСТИТЕ.дРУГ един ВИП крадец също водеше предаване с названието „не се страхувай“.Същия е дългогодишен агент и доносник КРАДЕЦ откраднал завода „мраз“в София..

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!