fbpx

Всеки ще му завиди! Това е луксозният живот на един тийнейджър милиардер (снимки)

www.blitz.bg

16-годишно богаташко хлапе, което разполага с много пари – благодарение на своя баща милиардер, допусна камерите на английската телевизия Channel 4 в огромното семейно имение в Дубай. Рашед Саид Белхасa, който е известен като Money Kicks в Instagram, където има 1.5 милиона последователи, живее в Обединените арабски емирства (ОАЕ) със семейството си в имение, което е толкова голямо, че използват колички за голф, за да се придвижват между отделните му части.

Имението разполага със собствен зоопарк, пълен с екзотични животни. Рашед показа екстравагнтния си начин на живот в предаването „Най-странните домове по света“ и разказа как смята да последва пътя на своя баща, който е строителен магнат и да натрупа собствено състояние.

В частния му зоопарк, който може да бъде видян от всекидневната на имението, има лъвове, тигри, пантери, леопарди, чита, жирафи и мечки; те редовно са посещавани от световноизвестни знаменитости, на някои от които дори са кръстени животните. Money Kicks също така е горд собственик на огромна колекция от кецове, в които личат спортни обувки от марки, като Yeezy, Bape и Air Jordan. Колекцията се оценява на 1 млн. долара.

В зоопарка има над 500 екзотични животни, които са собственост на бизнесмена от ОАЕ Саиф Ахмед Белхаса, който започва да ги събира от други зоопаркове, където не се грижели добре за тях. Домашните любимци на Рашед имат имена, като лъва Версаче, орангутаните Гучи и Диор, шимпанзето Армани, Фенди, Ийзи, Парис Хилтън, Джаки Чан, както и двата жирафа Бърт и Ърни.

Зоопаркът е популярна дестинация за знаменитости, като Марая Кери, Роналдо, Флойд Мейуедър, Риана, Парис Хилтън и Джаки Чан, които също имат животни кръстени на тях. Рашед попадна в медиите през миналата година, след като облепи чисто ново Ferrari с логата на марките Louis Vuitton и Supreme.

Въпреки че е прекалено малък, за да шофира законно, Решид наема компанията FoilX, която да облепи супреавтомобила, чийто оригинален цвят е жълт. YouTube каналът на тийнейджъра и неговият профил в Instagram демонстрират разточителния му начин на живот, последните му покупки и срещите му със знаменитости и известни спортисти.

Той има цяла стая със спортни обувки, сред които и чифт, носени от футболната звезда Пол Погба – един от едва 14-те произведени чифта.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!