fbpx

Волен Сидеров за Валери Симеонов: Щом правителството се управлява еднолично, напускай и не се прави на ощипана мома!

С и без НФСБ ще вървим напред. Ние сме се споразумели. Когато си се разбрал, се държиш мъжки, не като ощипана мома. Това заяви в сутрешния блок на bTV лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по повод критиките на Валери Симеонов към правителството на Бойко Борисов и предстоящата среща между Патриотичния фронт и ГЕРБ.   „Можем и без други министри, без други вицепремиери. Важно е това, за което сме се споразумели – програма за управление на България“, подчерта Сидеров, предаде Блиц.

Той изтъкна, че Симеонов като лидер на НФСБ сам нарушава коалиционното споразумение, като се „събира на тайна среща да решава дали да остава във властта“.   По повод твърденията, че Борисов управлява еднолично, Сидеров припомни назначенията на Кирил Войнов и други подобни, които били по предложения на вицепремиера Симеонов.

Лидерът на „Атака“ заяви, че ще настоява Цветан Цветанов и министрите на ГЕРБ да кажат дали премиерът управлява еднолично, „с палка в ръка“.   Сидеров подозира, че изказванията и действията на Валери Симеонов са „изнудване или предотвратяване на някаква лоша новина за самия вицепремиер“. „Чувам, че за постове настоява. Ако това е начин да си извоюва министерски пост, аз съм против. Или на овакантените, или някакъв друг. Ние знаем за неговата титанична битка с министър Ангелкова“, посочи той.   „Как ще поеме отговорност вицепремиерът Симеонов за това, че набеждава един от министрите в престъпление, а компетентният орган казва, че няма престъпление?“, попита лидерът на „Атака“.

„Аз не съм рушител. Аз искам нещата да вървят“, отговори той на въпроса дали призовава Валери Симеонов да подаде оставка от правителството.   „С Борисов може да сме били във всякакви отношения, стиснали сме си мъжки ръка и имаме споразумение“, каза още Сидеров. „Не да се крием по хотели и на тайни сбирки да решаваме“, добави той.

„Не може да казваш, че правителството се управлява еднолично. Тогава какво правиш в него? Излизай, напускай, започвай партизанска война, ако искаш. Но не може да си в него и да казваш, че това е лошо“, каза той по адрес на Валери Симеонов.   „Няма нарушена комуникация, има Радини вълнения от страна на НФСБ, които се държат като ощипана мома“, коментира още Сидеров.     Той увери, че не е заявявал амбиция за министерски пост. „Моята роля е по-добра в парламента и като човек, който знае какво е в политиката“, смята той.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!