fbpx

Волен Сидеров: Ако Валери Симеонов реши, че не може да работи с нас, винаги може да подаде оставка

Кадър Канал 3

ГЕРБ не приемат предложението на ДПС да влезнат в коалиция с малцинството, от много години. Въпреки различията с управляващите, се стараем да не се връщаме към определен стил на поведение. Това заяви председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров в предаването „Офанзива“ по Канал 3.

„Ако Валери Симеонов ходи по дискотеките да проверява шума, аз ще отида да проверя концесия за добив на злато, дадена през 90-те години. Искам да проверя положението с добива, заедно с комисия. Ако трябва ще бъде направена и анкетна комисия“, каза още той.

„Предложение, което не е минало през група, не може да се работи. Валери Симеонов трябваше да разговаря с нас. Ако Симеонов реши, че не може да работи с нас, винаги може да подаде оставка“, допълни Сидеров.

„Трябва да се реши в каква конфигурация ще е правителството за изборите, дали Борисов ще иска ние да сме отделна партия, дали коалицията ще се развали. Възможно е на евроизборите да се явим отделно, без да се разваля коалицията“, коментира председателят на ПГ на „Обединени патриоти“.

„Подарих на Юнкер една българска ракия, дали действието й не продължава, попита шеговито Волен Сидеров и пожела на Жан- Клод Юнкер бързо оздравяване“, завърши Волен Сидеров.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!