fbpx

Внучката на Симеон Втори пя за първи път соло в Испания! Първият албум на княгиня Мафалда излиза през май

Българската княгиня Мафалда направи своя самостоятелен музикален дебют на испанска сцена. Баба ѝ Маргарита присъства на концерта в популярния клуб Сироко в Мадрид.

84-годишната съпруга на Симеон Сакскобургготски беше в прекрасна форма. Тя пристигна още в началото, застана най-отпред и остана на концерта на внучка си до самия край, пише списание Hola!, цитирано от „Марица“.

„Предпочитам да пея, вместо да говоря“, заяви Княгиня Мафалда преди началото на концерта. Облечена в бял костюм на Massimo Dutti, тя призна, че е притеснена, но и много щастлива да види толкова много хора и е особено развълнувана, че има подкрепата на Царица Маргарита.

„Това е първият път, когато пея пред баба си“, признава Княгинята.

По време на концерта в публиката бяха и Кубрат Сакскобургготски със съпругата си Мария Карла, както и други роднини и приятели. Мафалда сподели, че през май месец ще е готов първият ѝ албум.

Певицата изнася за първи път самостоятелен концерт в Мадрид, макар че това не е първото ѝ участие в испанската столица. През лятото на 2017 г. тя беше гост изпълнител на ревюто на Massimo Dutti, което се проведе в двореца Линарес. Сред публиката тогава беше и леля ѝ Мириам – съпругата на покойния ѝ чичо Кардам.

Мафалда е на 24 години. Тя е дъщеря на Кирил Сакскобургготски. Израснала е в Лондон и е завършила в престижния музикален колеж „Бъркли“ в Бостън, откъдето са излезли велики изпълнители. В момента тя живее в Ню Йорк, въпреки че изнася концерти по целия свят. Преди няколко месеца тя участва в соаре, организирано от Майкъл Корс в Лондон.

Сред почитателите на таланта на Княгинята са великите модни дизайнери Майкъл Корс, Валентино и Ралф Лорен, както и Полин Дюкрюе (дъщеря на монакската принцеса Стефани), и гръцката принцеса Олимпия.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!