fbpx

Внимание! Ретроградният Марс ни докарва инфаркти и инсулти

Цялата 2018 година е определена от астролозите като парад на ретроградните планети. реклама Макар обратното движение на Меркурий да се счита за най-опасно и да носи най-много негативи на хората, Марс не остава по-назад от него. Червената планета ще стане ретроградна на 27 юни, а влиянието ѝ върху нас ще продължи до средата на август. В най-голяма степен ретрограден Марс вреди на хората от знаците Овен и Скорпион, защото в астрологията тези знаци се намират под негово управление, пише вестник Ретро.

Като правило Овните и Скорпионите стават по-малко агресивни, по-малко настойчиви и по-търпеливи. При тях се появява пасивност и склонност да седят със скръстени ръце. За да започнат отново да действат с обичайния си маниер, те трябва да дочакат времето, когато Марс отново ще започне директното си движение, тогава енергията на тази планета ще им помогне и те да се задвижат. Хората, които са родени под други знаци и не се намират под управлението на Марс, могат да се чувстват различно. Понякога те стават нетърпеливи, импулсивни, стремят се да изпълняват всичко веднага, но това не е разумно поведение.

Тъй като пътят на обратното движение на Марс е във Водолей, представителите на този знак също са подложени на влиянието на тази планета. В това време някои са склонни да бъдат раздразнителни. Планетата Марс в астрологията се свързва с агресията, мъжеството, физическата активност, спорта, войната, конфликтите, новите начинания. При ретроградно движение планетата губи своето обичайно направление, нейната енергия се проявява по необичаен, нехарактерен начин. Цикълът на ретроградния Марс не е подходящ за дейности, които изискват нормална проява на енергия.

Той подкопава жизнеспособността на новото, започнато в този период, независимо дали става дума за бизнес проект, любовен роман, съдебен процес, разрастване на конфликт и др. Новият проект няма да се разгърне истински, той ще се задъхва и постепенно ще угасне. Страстната любов, която е започнала в период на ретрограден Марс, рядко завършва с брак, макар в началото да ни се е струвала многообещаваща. Конфликтите, възникващи в този период, имат свойството да се задълбочават и е много сложно да ги разрешите, защото враждебността ще се проявява многократно в бъдеще. Относно юридическите въпроси: при тях възникват множество тънкости, опонентите може да се окажат неочаквано силни.

Сред особеностите на периода на ретрограден Марс е и че новите проекти и планове могат да се забавят или да се развиват не така, както сте очаквали. Нивото на енергичност намалява, могат да се случат семейни нещастия и войни заради импулсивни постъпки и гневни изблици. Хората, повече от обикновено, са подложени на стрес, а той оказва негативно въздействие върху състоянието на здравето. В този период се засилват болестните състояние на нервна почва – сърдечни болести, инсулти, язви и псориазис.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!