fbpx

Властите в Чикаго със страшно предположение какво се е случило с мистериозно изчезналите красиви български ученички Натали и Велина

Продължава издирването на двете български ученички, изчезнали в САЩ. Издирват ги от няколко дни. Ученичките са обявени за издирване от полицията в Чикаго. 16-годишната Натали Наскова и Велина Шентова – на 18, били неразделни, съобщава BG VOICE, цитиран от „Нова телевизия“.

Полицията разследва случая като бягство от дома. Властите предполагат, че момичетата са избягали с по-възрастни от тях мъже, които вероятно са членове на най-голямата латиноамериканска улична банда в света Latin Kings. Според доклад на службите за сигурност въпросната групировка се занимава с трафик на хора, наркотици и оръжие. Има случаи, в който членовете й са осъждани и за убийства.

Бандата се свързвала с момичета, които са податливи на манипулации и лесно могат да бъдат убедени да избягат от дома си. Впоследствие те били склонявани към проституция.

Бащата на Велина казва, че за последно тя е била видяна на бензиностанция, където разговаряла с 33-годишен латиноамериканец, стар познайник на полицията.

Разследващите от полицейското управление в Арлингтън Хайтс не потвърдиха информацията за членове на бандата Latin Kings, но казаха за BG VOICE, че случая се разследва като бягство/ изчезване. „Нямаме причина да вярваме, че момичетата са били отвлечени или нападнати“ казва сержант Буксинзки.

Почти сигурно е обаче, че момичетата са заедно. От дома на Натали Наскова, която е само на 16, липсват дрехи както и зелената й карта. По закон, ако тя бъде намерена ще бъде задържана в най-близкото полицейско управление и родителите й ще бъдат призовани да си я вземат.

Друг е случаят с Велина Шинтова обаче. Тъй като тя е на 18 години, полицията няма право да я задържи където и да е, освен ако присъствието й не е свързано с извършено престъпление. Същото се отнася и за всеки пълнолетен гражданин с момичетата. „Освен ако няма извършено престъпление ние нямаме право да задържаме никой“, казва сержант Букзински.

Родителите на двете български момичета молят ако някой има информация за тях да се свърже незабавно с полицейския участък в Арлингтън Хайтс на 847-368-5300. „Правим всичко възможно, за да ги открием“ казва сержант Буксинзки.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!