fbpx

Владимир Колев-Несито и Пламен Бакалов са баровците със суперколите

Строителният предприемач Владимир Колев-Несито и ресторантьорът Пламен Бакалов са собствениците на двата супер автомобила, които днес бяха регистрирани в КАТ Бургас, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник.

Както писахме регистрацията на двете коли, чиято обща стойност е над 1,1 млн.лева.

Зад волана на ултраскъпото Ламборгини Урус ще седне Владимир Колев. Джипът е регистриран на името на фирмата му „Ти ви хотел“ ООД, а още снощи десетки бургазлии останаха шашнати от колата, след като видяха как я вкарват на платформа в бившия Пионерски дом на ул.“Пейо Яворов“ в центъра на града.

Несито управлява изключително мащабен бизнес. В първите години на Демокрацията той започна като чейнчаджия, а днес е изградил истинска империя.

Той е собственик на бившия Пионерски дом, закупи бившия сервиз на „Москвич“ в ж.к.“Изгрев“ за 7,6 млн.лева, а преди няколко години първо купи бившия дом „Ронкали“, след това засели сирачетата в гората край Бургаските минерални бани, извади си разрешително за строеж на мегасграда и продаде проекта, спечелвайки само с един подпис над 3 млн.евро.

 

Другият баровец с ултраскъпа кола Пламен Бакалов e считан за близък съратник и бизнеспартньор на Несито. Той който развива сериозен бизнес, но в Бургас е известен преди всички като собственик на луксозния ресторант „Норма“. Той е притежателят на спортния „Ролс Ройс Writh“.

Бакалов ще управлява най-скъпия „Ролс“ в Бургаска област, който засенчва всички останали. Колата е с врати тип „прилеп“, 632 конски сили. Цената на този модел е между 550 и 570 хил.лева.

Това е новата кола на Пламен Бакалов

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!