fbpx

Вицепремиерът Томислав Дончев: Президентът Радев изпитва тоталната политическа ненавист към правителството

Кадър: Нова Тв

Зам.-министър председателят Томислав Дончев коментира в „Здравей, България” по Нова Тв напрежението между Бойко Борисов и Румен Радев.

„Това е все едно, да кажа, че Виктор и Ади не си вършат работата. В Сутрешния блок те фъфлят и силно ме съмнява, че единият от двамата е корумпиран.

Хубаво е да има здравословно напрежение между институциите. Ако всичко е черно, няма за какво се хванеш.

От цялата тази работа мога да извлека две неща – първо, тоталната политическа ненавист към правителството, което е вид позиция.

И второ, изявеното и скрито желание на г-н президента да бъде конструктор на нещо като новата тройна коалиция.”, заяви Дончев.

Последва директен въпрос към него от Виктор Николаев – как ще коментира думите на Борисов, че Радев е двуличен и озлобен човек.

На този въпрос Томислав Дончев отговори като дипломат: „Да флиртуваш с хейтъри, е опасна технология в дългосрочен план. Ако се случи да храня звяра, той първо ще се умилква, а после не е ясно дали няма да изяде теб.

Защо отнемате правото на премиера да бъде емоционален? Ако направи някой подобен коментар за вас двамата, и вие ще реагирате емоционално. В политиката има страст и емоции.”

Да беше само президентът, с мед да го нахраниш. Ненавист е малко, отвращение – също. Просто няма думи и състояния, които да се изразят със слово, за да разберете колко сте вредни и излишни. Втръснали, омръзнали и престъпно-извратени, възбуждате най-долните инстинкти на хората. Не знам какво сънувате, но би трябвало да ви се привижда Адът, който задължително трябва да преживеете наяве, когато паднете от висините, които мислите, че са вечни – за вас. Ако има вселенска справедливост трябва да понесете възмездието, което заслужавате хилядократно.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

error: Content is protected !!