fbpx

Витоша отново е шампион при ветераните! Бойко Борисов с цял мач, двама от Спартак също вдигнаха титлата (снимки, видео)

Снимка и видео: Sportal.bg

Отборът на Витоша (Бистрица) спечели републиканското първенство по футбол при ветераните след успех с 3:1 на финала срещу Лудогорец нан стадиона в Бистрица. За тима на “тигрите” цял мач изигра премиерът на България Бойко Борисов.

Попаденията за Витоша отбелязаха Георги Пеев (19), Росен Василев (35) и Денимир Пасхалис (77). За “орлите” точен бе Валентин Станчев (78). Така Витоша защити титлата си от миналата година, когато победен бе отборът на Нефтохимик с 6:3.

В състава на шампионите бяха и двама спартаклии – треньорът на мъжете Енгибар Енгибаров и шефът на УС Борислав Георгиев – Бобъра.

В 19-ата минута Светльо Петров бе съборен в наказателното поле и главният съдия отсъди 11-метров наказателен удар. Зад топката не застана Бойко Борисов, който е щатен изпълнител на наказателни удари, а Георги Пеев, който вкара по земя.

В 30-ата минута Христо Господинов изпусна добро положение за Лудогорец. Нападателят стреля от движение, но стражът на “тигрите” Митов успя да спаси с добър плонж. В 35-ата минута Росен Василев вкара втори гол за Витоша след добро подаване от левия фланг, което свари защитата на Лудогорец неподготвена.

В 69-ата минута опасен шут на Димитър Кръстев бе спасен от Здравко Чавдаров. Две минути по-късно хубав шут на Димитър Мутафов от далечна дистанция премина на сантиметри от левия страничен стълб на вратата зад Димчо Митов.

В 77-ата минута Денимир Пасхалис вкара трети гол за Витоша, а минута по-късно Валентин Станчев отбеляза почетното попадение за Лудогорец, преминавайки покрай стража на домакините.

 

Видео вижте ТУК и ТУК

ДЕБЕЛ ПАЛЯК ! НЕ ИГРАЛ ,ТЪРКАЛЯЛ СЕ Е КАТО БЪЧВА ЦЯЛ МАЧ ! ХА ХА ХА

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

Hell's kitchen
Царина: Имах силна вяра в себе си и възможностите си

Кадри Нова ТВ Царина въпреки, че остана на крачка от черната куртка стана любимка на феновете на Хелс китчън. Хоби готвачката успя да пребори конкуренти работили за големи ресторанти и доказали се професионалисти. След напускането й интереса към нея не стихва и сега я виждаме в собствената й кухня и …

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

error: Content is protected !!