fbpx

Съдбата се грижи за жените от тези зодии и винаги им посочват правилния път

Всеки човек поне веднъж в живота си се е сблъсквал с безнадеждна ситуация, от която сякаш няма изход. И точно когато му се струва, че светът около него започва да се разпада, се случва нещо неочаквано и проблемът сякаш се решава от само себе си.  

Жените, родени под зодиакалните знаци, сякаш си имат свой ангел хранител. Небесата винаги ги пазят, а една невидима ръка сякаш всеки път им показва правилния път. Още с раждането си те чувстват невидима защита, някакъв щит, който прогонва злото далеч от тях. Те винаги успяват да се измъкнат от безизходицата, в която се намират, без да са претърпели особени загуби.

Истинското предназначение на тези дами и кармичният им път са известни само на най-висшите сили.

Първото място в класацията е за представителките на зодия Близнаци. Тях с право ги наричат късметлийки. Късметът ги следва по петите им още от самото раждане. По някакъв неразбираем начин те винаги успяват да са на правилното място в точното време. Всички значими събития в живота им са една щастлива случайност.  По пътя си те винаги срещат правилните хора, случайно попадат на обява за мечтаната работа и всеки път правилната информация попада навреме в ръцете им. И всичко това благодарение на ангелите хранители, които бдят над тях.

Второто място е за представителките на зодия Дева. Те не се отказват дори и в най-трудните и безнадеждни ситуации. А висшите сили им помагат и подсказват правилния изход.

Девата знае кога е по-добре да мълчи и кога да пристъпи към действие. В последния момент тя може да промени курса и да избегне неприятностите.

В работата си Девите винаги се радват на огромен късмет и бърза кариера. Този знак е надарен с огромна проницателност, ясен ум и потресаваща работоспособност, но всички тези качества се умножават стократно от висшите сили. Все едно някой ангел хранител ги обгръща с крилата си и не ин позволява да паднат или да допуснат грешка.

„Бронзовият медал“ в тази класация е за Стрелците. Много позитивен знак на Зодиака. Родените под него дами са невероятни оптимистки. А както е известно – късметът обича именно оптимистите. Именно затова висшите сили избират да им помагат в трудни ситуации.

Когато хората се изправят срещу представител на този зодиакален знак, започват да се усмихват против волята си.

Стрелците просто живеят живота си, рядко се оплакват и не спират да благодарят на съдбата за това, което има.

Покровителството на висшите сили може да се види ясно в живота им. Те получат много по-лесно това, което искат. Понякога дори нямат време да помислят за какво мечтаят и то се сбъдва.

Жените от тази зодия са като талисман и често, без да подозират, чрез действията си насочват хората по правилния път. /jenata.blitz.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Нападат Алекс Сърчаджиева заради баща й

Кадри социални мрежи и Нова ТВ Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев се срина след смъртта на съпругата си, която му беше най-голямата опора. Наскоро той празнува рожден ден, но сподели чувствата си сега, след като е сам. Не съм празнувал с торта, защото още страдам по съпругата си Райна. Ана …

Блиц Новини
Вики е щастлива в новия си дом след намесата на Бригадата

Кадри БТВ Много хора са пожелали да помогнат на Вики след предаването „Бригада нов дом“. Тя е в инвалидна количка от 18 години, но въпреки тежката си съдба е изключително борбена и усмихната, както и нейната майка. Вики има нужда да излиза навън, нещо което е трудно за семейството и …

Блиц Новини
Невена към Калин от „Бригада нов дом“: Това е феята на желанията

Кадри БТВ Едно от най-обичаните предавания в родния ефир „Бригада нов дом“ е към края на един много силен сезон. Много и разнообразни емоции ни показаха от продукцията и още повече радост и щастливи мигове донесоха на семействата участници. Не само ремонтите бяха приоритет за предаването, обърнаха внимание и на …

error: Content is protected !!