fbpx

Виж своя седмичен хороскоп

Dama.bg

Какво ни очаква през новата седмица? Какви изненади са ни подготвили звездите? Време е да разберем какво предвещава астрологията за първата седмица на месец март:

Овен

В началото на седмицата вие ще постигнете успех с нещо, в което инвестирате усилия от известно време. При всички случаи ще изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност. След четвъртък не са изключени спорове с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Телец

В началото на седмицата вие ще имате възможност да започнете важни за вас проекти и да сключите значими споразумения. Не е изключено също така да успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем. След четвъртък ще ви стане напрегнато в службата поради независещи от вас обстоятелства и ще бъде най-добре да успеете да се отделите от хаоса на социалната ви среда и да намерите начин да починете и релаксирате. Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.

Близнаци

В началото на седмицата е възможно да отворите нова страница във вашия живот и да успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план. След четвъртък ще успеете да срещнете хора, които ще са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Ще се представите в най-добрата си светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания. Възможно е да промените визията или представянето си пред хората.

Рак

Вие, Раци, ще имате нови и интересни преживявания през седмицата. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения. След четвъртък се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.

Лъв

На вас, Лъвове, седмицата ще предложи интересни флиртове и забавления. Ще прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките ви хора.
След четвъртък може да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки. Добре е да сте внимателни със средствата за придвижване и комуникация, както и при подаването или получаването на документи.

Дева

Началото на седмицата ще бъде пълна с емоции и интензивни преживявания. Ще сте черногледи и ще виждате нещата негативно. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт и за това е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано. Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми. След четвъртък голяма част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или философски въпроси. Възможно е да попътувате и да разширите мирогледа си.

Везни

В началото на седмицата ще сте ангажирани предимно с партньорствата си. Възможно е да изяснявате отношения с любимия и да сте свръх емоционални във връзка с тези разговори. Ако съумеете да запазите самообладание, може да стигнете до важни компромиси и да постигнете разбирателство. След четвъртък ще обогатите гардероба си и ще промените визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Скорпион

Седмицата ще бъде изключително интензивна за вас. Ще хвърчите по задачи и ще се ангажирате с повече неща, отколкото ви се иска. В някои случаи е възможно да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора. След четвъртък ще поглезите близък до вас човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Стрелец

Стрелци, в началото на седмицата ще сте изключително чувствителни и любвеобилни и ще имате нужда от близост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете. Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита. След четвъртък е възможно да въведете промени в хранителния си режим или да обогатите гардероба си.

Козирог

При вас, Козирози, са възможни семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането в началото на седмицата. Ще сте много по-затворени от обикновено и ще имате нужда от почивка, разтоварване и домашен уют.
След четвъртък е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате. В работата е много вероятно да станете обект на интриги на недоброжелатели.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте изключително комуникативни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получите интересни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания. Не е изключено да ви се наложи да трупате нови знания и да черпите информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Добре е да не се претоварвате и е важно да си оставите време за почивка или някакво хоби.

Риби

В началото на седмицата ще сте изключително фокусирани върху финансовото ви състояние и ще сте много прагматични. Няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си. Ще търсите подобаващо възнаграждение и ще гоните печалба. След четвъртък е много вероятно да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в последствие да се окажат ключови за вашия живот, както в личен, така и в професионален план.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!