fbpx

Виж своя дневен хороскоп: Планирайте нещата, иначе ви чакат загуби

източник: lamqta.com

Овен 
Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у околните впечатление , че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, ако просто не дремете на работното си място. Ако успеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши действия изведнъж може да се обърнат срещу Вас, ако не сте внимателни към настроението на близките си. На работата – тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за сега заплахите няма да Ви засегнат.

Телец

Идеално време за създаване на домашен уют и решаване на битови въпроси. В работата, свързана с развлекателния бизнес, изкуството и музиката, се очаква подобрение. Използвайте времето за повишаване на своето културно ниво и за посещаване на мероприятия, свързани с изкуството.
Близнаци

Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, сега е най-подходящото време да започнете да си правите планове! Настроени сте да се съсредоточите върху отношенията със своя партньор и да действате неспирно, за да можете и двамата да се чувствате чудесно. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази възможност, възприемайте всичко като отсрочен отпуск и като нещо прекрасно, което ви очаква…
Рак

Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.
Лъв

Днес на Вашия любим човек ще му се прииска да Ви признае за нещо важно, сериозно и дълбоко, което е разбрал съвсем неотдавна, и което не му дава мирка да заспи. Постарайте се да го изслушате много внимателно и да оцените казаното по достойнство, защото в противен случай много лесно на Вашите отношения може да се постави кръст.
Дева

Девите правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.
Везни

Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордете с факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.
Скорпион

Дне Вашия любим човек дълго ще анализира отношенията помежду ви – едва ли не с лист хартия, таблици и формули, за да изчисли какво би обидило в близко бъдеще и двама ви. Каквито и да са неговите изводи, помнете, че всичко може да се промени, стига да има желание.
Стрелец

Трябва да продължите работата си над започнатите по-рано проекти и движение по избрания път. Около Вас има доста хора, които ще се постараят да Ви увлекат в нещо ново, или да Ви привлекат за свой проект. Но само след като в собствените си работи въведете безупречен ред, може да приемате новите предложения. Обърнете внимание на отношенията с близките. Може значително да ги подобрите, ако проявите съпричастност и дипломатичност. Постарайте се да забравите за старите проблеми. Те наистина ще останат в миналото, ако Вие не се връщате към тях отново и отново.
Козирог

Трябва сериозно да се замислите, дали Вашите планове за близко бъдеще са наистина добри. Сега имате възможност да внесете необходимите корекции, а по-късно ще бъде изключително трудно да направите това. Посъветвайте се с тези, на които се доверявате, а днес имате възможност да получите доста добри препоръки. Денят е подходящ за укрепване на всякакви връзки – професионални, приятелски и семейни. Ще имате възможност да обсъдите с близките си всичко, което Ви вълнува, а и да споделите своите съмнения и тревоги. Помнете, че не трябва да преодолявате неприятностите в изолация, ако близо до Вас има хора, които не само са готови, а и искат да Ви помогнат.
Водолей

Прекалена упоритост, или ако трябва да сме точни – инат, днес съвсем не са уместни. Това, което ще Ви бъде полезно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите опоненти, анализирайте техните предложения и се съгласявайте на компромиси! Така не само ще запазите мира, но и ще се приближите към осъществяването на своята заветна мечта. Ще Ви зарадват много интересни предложения. Макар че са необичайни, заслужава си, да ги обмислите подобаващо. Денят е хубав и с това, че позволява да се приближите до реализацията на своята заветна мечта, като при това ще избегнете и емоционалните сътресения, и поемането на непосилни задължения….
Риби

През този ден душата Ви ще жадува за творчество и творческа реализация, а и за благодарни зрители или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на такъв може да влезе и Вашия любим човек, но ако плодовтете на Вашата фантазия не са му по вкуса, търпението му може и да не стигне за дълго време.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!