fbpx

Трудно е да си го представиш: Вижте какво се случва в интернет само за една минута!

източник: investor.bg

За една минута могат да се случат много неща. 60 секунди се равняват на едно мигване за човек, който скролва безцелно във Facebook или проверява имейла си. Но ако комбинираме всички тези действия, ще получим невероятна представа за живота в интернет за една минута.

Според данни на Visual Capitalist една минута в интернет съдържа 1 млн. логвания във Facebook, 4,5 млн. гледания на видеа в You Tube, 1,4 млн. „суайпвания“ (движението, което правим с пръст на телефона – бел. ред.) в Tinder и общо 41,6 млн. изпратени съобщения в WhatsApp и Facebook Messenger.

Същата тази една минута в интернет съдържа още 3,8 млн. търсения в Google, 347,222 скролвания в Instagram и почти един милион долара, похарчени онлайн.

Visual Capitalist набрал подобни данни и миналата година, но не установил големи промени за ключовите играчи в мрежата през 2019 г. Логванията във Facebook и Google са останали почти непроменени тази година спрямо 2018 г., като Google е добавил още 100 хил. търсения в минута, а Facebook е прибавил по-малко от 30 хил. логвания.

Други платформи обаче имат по-силна минута през 2019 г. спрямо миналата година. Netflix, например, е утроил броя на хората, които гледат съдържанието му, а Instagram почти е удвоил потребителите на платформата си.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

Блиц Новини
Стефани останала неразбрана в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Отдавна зрителите на Хелс китчън очакваха сладкарката Стефани да напусне предаването. Непрекъснатите скандали, които заформяше с кой ли не от участниците натоварваха и изместваха фокуса от готвенето. Тя влезе с големи претенции за професионалист и бе сигурна, че ще грабне голямата награда. Дотолкова дотегнаха с крясъци, че …

Блиц Новини
Силно земетресение паникьоса съседна Турция

Съседна Турция стои на тръни при всяко разлюляване на земята. Споменът за опостушителното земетресение, в което загинаха хиляди хора е все още много пресен. За земетресение с магнитуд 4,7 съобщиха от района на град Токат, Северна Турция. Трусът е предизвикал силна паника сред населението. Хората са прекарали нощта навън.   …

error: Content is protected !!