fbpx

Вижте и чуйте този голям български лечител: Съветите на Петър Димков за здраве и дълголетие

източници: chudesa.net, zdrave.to

Народният лечител Петър Димков казва, че за да сме здрави и красиви трябва да живеем природосъобразно.

Кожата е показател за здравето на човека, казва Петър Димков. Хубавата кожа си личи веднага, а за да я поддържаме така трябва да консумираме много плодове и зеленчуци, богати на минерали. Солта е един от най-големите врагове на хубава кожа и трябва да се намали до минимум.

Преяждането никога не помага, а само вреди, защото така се трупат големи количества токсини и вредни вещества, които тялото не може да обработи правилно.
Лечителят препоръчва да консумираме големи количества френско грозде, портокали, лимони домати. Ако искате да спите добре и непробудно през нощта, вечер преди лягане изпийте чаша доматен сок.
Особено важна е душевната хигиена, колкото и здравословно а живеете, ако не поддържате душата си чиста, това ще личи и по тялото ви.
За да направите това, трябва да се отнасяте нормално към проблемите в живота си, да ги приемате спокойно. Постоянното недоволство разболява и състарява. Колкото повече се оплакваме и ядосваме, толкова по-зле ще изглеждаме и ще се чувстваме.

 

Избягвайте, гнева, злобата, завистта и омразата, за да сте здрави и да живеете дълго, казва Димков.
Важно е да си лягаме между 22 и 23 часа – така ще поддържаме тялото здраво, духът бодър, ще сме слаби и щастливи.
Петър Димков съветва никога да не се караме с хората, а да гледаме да се смеем колкото може повече и то от сърце – да прекарваме времето си в ведри и щастливи хора.
Тайната на здравето, казва Петър Димков, е да не се прекалява с нищо!

 

 

И още:

С диетата на лечителя Петър Димков само за 8 дни сваляте 10 кг

Диетата на Петър Димков е в основата на редица от съвременните режими за отслабване. Тя дава уникални резултати – в това са се уверили стотици хиляди хора. Редица родни звезди заложиха именно на нея и постигнаха завидни резултати. Петър Димков е един от най-известите български народни лечители. Той е посветил живота си на събирането на рецепти и знания за здравето.

 

Негово дело е диетата за отслабване, която може да промени всеки. Хранителният режим гарантира 100- процентов резултат. Режимът за отслабване на Димков освен добър е и полезен за здравето. Той изчиства напълно кръвоносните съдове. Така дори да върнете килограмите след края ѝ, пак има полза. Хранителен режим на Петър Димков:

Ден първи: Варени картофи без сол. Никаква друга храна не е позволена, а количествата са неограничени. Въпреки това е добре да се придържате към дозата от килограм и половина.

Ден втори: До 3 кофички кисело мляко. Ако има хора с непоносимост към този млечен продукт или не могат да го консумират по друга причина, то може да се замени от овесено мляко. То също е много здравословно. 4 с.л. се варят в 1 л вода, докато семената се разпукат. По желание може да се добави мед. В краен случай, ако и това мляко не е подходящо, може да се замени с варена или печена тиква.

Ден трети: Килограми и половина плодове и зеленчуци. Суровите плодове и зеленчуци не трябва да се смесват на едно хранене.

Ден четвърти: Варена или печена тиква. Може и да е на компот от тиква. Яде се през целия ден.

Ден пети: 3 варени яйца.

Ден шести: Половин килограм сурови плодове и зеленчуци.

Ден седми: По примера на ден втори – три кофички кисело мляко. Може да се замени с 300 г варено пиле или варена или печена тиква.

Ден осми: 1.5 литра минерална вода. Може и повече – важното е да не се яде нищо друго.

По препоръките на Петър Димков диетата трябва да се спазва веднъж месечно. Така се запазва постигнатото тегло. Ако след края ѝ искате да свалите повече, то я прилагайте 4 седмици. Може и да не са последователни и да има почивки между тях. Въпреки скоростните резултати ефектът при всеки е различен. Оптималното тегло, което може да бъде свалено за тези осем дни, е 10 кг. По време на режима трябва да се пие много вода. Въпреки препоръките на Димков специалистите съветват диетата да се повтаря веднъж на три месеца, защото тялото няма от какво чак толкова да се чисти.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!