fbpx

Веско Маринов: Цветан Цветанов е невинен и не е сгрешил в нищо!

retro.bg

Той е незаменима фигура за ГЕРБ, уникален и неповторим, каза певецът

Певецът и личен приятел на Цветан Цветанов, Веселин Маринов, твърдо застана зад гърба му в разразилия се мегаскандал „Апартаментгейт“. Изпълнителят на „За теб, Българийо“ се информира ежедневно за всичко случващо се около разкритието, че след заменки и доплащане вторият човек в ГЕРБ се е сдобил с апартамент в една от най-луксозните сгради в София.

„Подкрепям Цветан Цветанов напълно! Откакто избухна този скандал, не съм разговарял с него, тъй като, както знаете, той е в чужбина. За пореден път показахме какво сме ние, българите… Когато един човек успява, враговете му стават много„, заяви  Веселин Маринов.

Въпреки дългогодишното си и изключително близко приятелство с Цветанов поп звездата не е виждал жилището в сграда „Летера“, построена от „Артекс Инженеринг“. „Аз лично не съм ходил във въпросния апартамент, защото той е нов„, допълни Маринов. В заключение певецът обобщи: „Не просто знам, аз съм убеден, че Цветан Цветанов е невинен и не е сгрешил в нищо!“.

Значи ето кой ти купува нови костюми и ризи, когато пееш пред публика и се ПОТИШ !!! Нали сте приятели и ти се шириш в луксозен апартамент до Цветанов !!!

Веско ,прави това което умееш и не се бъркай в неща ,които не разбираш ,защото ще настроиш и своите фенове против себе си ! А за цВъка съм убедена ,че не си прав и съм сигурна ,че много хора ще ме подкрепят ! Освен ,ако и ти не си се облажил покрай него ,за да го браниш така ! Бях чела нещо около зет ти ,че се е възползвал от цВъка ! Ама ти знаеш по добре ,въпреки че мога да потърся тази статия ! Само да ти кажа – когато атовете се ритат – магаретата мълчат ,така че гледай си работата !

Е Веско…пей си песничките и не се бъркай в тази помия,че да не останеш без фенове…..

До този момент те уважавах като творец,но с тези глупави политически залитания всъщност ти заставаш на страната на злото и
се обявяваш срещу обикновените хора ,умиращи всеки ден от недоимък,болести,безпътица. Проклет да си
и дано Господ те накаже,за да разбереш мъкаъа на обикновените българи!

Колко ти дари на деца в неравностойно положение а гушкаш хиляди от концерти и спонсорства да се облажваш….пей си родната полиция ни пази….

Ами Бьлгарите драги не са вече тук а в чуйбина тук са само крадци и льжци

Намерил се кой да дава оценка на БЪЛГАРИТЕ – посредственият тъп, потен чалгаджия, с неприятен характер, лошо отнасящ се с хората, който пее само за да трупа пари и да си купува тук-там апартаменти из София. Затова се слага на всяка власт и си мисли, че българите не знаят какъв подмазвач дебелосерковец е.

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от …

USA news
Horoscope for April 25 Thursday: Do not enter the Internet zodiac

Libra should not go online today. Here is the horoscope of the „Llama“. Aries Not a bad day, largely conducive to the fulfillment of your wishes. Doubts are possible in the morning, but there will be no trace of them before lunch. This is a good time to systematically expand …

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

error: Content is protected !!