fbpx

Веселин Марешки запали ефира: Правителството купува F-16, за да оцелее. Изтребителите ще са паметници в България!

Кадър: БТВ

Зам.-председателят на Народното събрание Веселин Марешки обяви току що по БТВ, че правителството ще купи изтребителя F-16, за да оцелее.

Ето част от това, което каза по време на гостуването си в „Тази сутрин” по БТВ:

„Правителството ще закупи F-16, за да оцелее. Още през декември 2017 година в речта на Борисов стана ясно, че осемтте Кугър-а не летят. Така ще стане и с F-16, те ще си останат паметници, тъй като издръжката за тях е по-скъпа, отколкото може да си позволи държавата.

Вчера по време на дебатите станаха ясни три неща – лобизма на БСП за Грипен, българските гражданини не ги е еня за изтребители, закщот те искат доходи, образование, здравеопазване и са абсолютни прави, ВМРО и ДПС са малка коалиция и благодарение на тази сделка тя стана явна коалиция.”

Аз смятам че този или който и да е истребител неможе да ни защити пред чуждите десетки истребители,доколкото разбрах закупуването на Този истребител единственно осигурява мандата на това правителство а не България като държава,колкото сме останали!

Как така не се разбра от управляващите, че на България не и трябват скъпо струващи самолети! Тези хора малоумни ли са или се правят на такива??? Няма ли кой да ги вразуми? Народа в България изнемогва, а те пет пари не дават!!! Еееййй, съсипаха ни!

Откакто избраха президента самолетчия само за самолети се говори

Президента не е в изпълнителната власт. Не той заговори за самолетите, а Правителството на Бойко, подбутвано от тези, които предлагат F-16!!! Ще ви се Президента да е виновен, че той иска самолетите. Той си казва мнението само. Бъдете реалист…

От кого ще ни защитават тези самолети бе тъпанари , та те по край нас всички държави ни превъзхождат по всичко (даже и умствено). Турция само да минат през България без да се сражават с нас сме готови, те са с една от най-голямата армия в света. И Румъния и Гърция и Сърбия са по по. Така че не виждам смисъл да се харчат тези пари. Освен да скриете някой пачка за себе си или показвате на народа колко много вече сте се загрижили за тях.

Какви самолети та ние нямаме армия самолети ще купуваме, а народа да мре…….

Изтребител,неграмотник.

Така иска новият голям брат. Толкова „дарения“вече им направихме, що да не им „подхвърлим“ още едно.
За затвора е това крадливо правителстелство!

Те тези самолети били…да има врага с какво да се занимава, докато долетят съюзническите ни самолети от Измир/Турция/.На съюзниците им трябвало 15мин., за да достигнат нашата граница и някой трябва заглавичква врага през това време…Едно време ни казваха, че нашата/тогава около 120 хилядна армия/ трябва да задържи Турците за 20-тина мин., за да дойдат руснаците…Сега стана така, че пък разчитаме на Турция да ни защитава от врага, който не е в Нато…Нападне ли ни Нато-вска държава, май хич и не е ясно тогава кой и на коя страна ще е…Въпроса е, кой и за какво точно ще ни напада…??? Та ние не сме предмет на някакви апетити.Тук няма нищо, нито природни ресурси, нито нещо ценно…Скоро и хора вероятно няма да има и…района България ще е една пустиня в Европа! Та така…Отговора е това, друг логичен отговор няма.Е да всъщност има…комисионни и политическа поддръжка на измамното ни правителство…Ама нали живеем в Абсурдистан…това е нормално нещо!

Трябват им за да откраднат още пари
Самолетите са подарък от СаЩ за БГ каъто бонус за свръхизноса на оръжие ,който се осъществява чрез Доган

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!