fbpx

Велислава Дърева: Откога етническият мир се крепи на дълговете на мюфтийството?

big5.bg

Искам да напомня на Борисов, че който сключва сделки с ДПС, винаги плаща много скъпо, каза журналистката

При опрощаването на дълг към държавата от 8 млн. лв. на Главното мюфтийство става въпрос единствено и само за сделка между ГЕРБ и ДПС. Това обяви в студиото на bTV журналистката Велислава Дърева.

„Бях поразена от скандалното поведение на главния мюфтия вчера, който на въпрос дали мюфтийството има 4700 имота и приход от 30 млн. лв. на година отговори, че не се занимава със счетоводни сметки и каза в прав текст: „Бъдете благодарни, че не сме ви спретнали едно Косово”. Откога етническият мир се крепи на неплатените задължения на главното мюфтийство”, коментира Дърева.

Тя припомни, че декември миналата година въпросът с дълговете на мюфтийството е бил обсъждан в ресорната парламентарна комисия и е било отхвърлено искането за опрощаване на задълженията.

По думите ѝ става въпрос за чист рекет от страна на ДПС.

„Искам да напомня на Борисов, че който сключва сделки с ДПС, винаги плаща много скъпо. ДПС винаги е част от успеха и никога част от провала. ДПС винаги е победител с победителите и не е губещ с губещите. Това е факт през последните 30 години”, обърна се Дърева към премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

източник: bTV

Питайте царя-и той казва -Господ е над всичко и да ни е на помощ-пари при пари и мизерия при мизерия-щом не си на власт и нямаш съответните пари-господ да ти е на помощ-та дали е мюфтията или попадията все тая-щом са включени в управлението на обществото-значи че са част от управлението-избират ги управляващите а не народа-народа да слушка иначе ще дойдат оня с тежките бомби и ще стане както в Ирак ,Сирия и др.????

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

кадри Нова телевизия Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани …

Блиц Новини
Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

кадри bTV, YouTube/Надкаст Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия. Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор …

Блиц Новини
Нидал и Мадлен Алгафари трогнаха с разказ за любовта и бедността през 90-те

кадри Нова телевизия Известната двойка Нидал и Мадлен Алгафари се върна към началото на отношенията си в специално двойно интервю по bTV. Разказвайки за любовта си, те накараха зрителите да си спомнят каква беше България през 90-те. Психоложката и режисьорът се срещнали на кастинг за екип на легендарното предаване „Ку-ку“. …

error: Content is protected !!