fbpx

Вдъхновение за младите фотографи: Мис Бразилия се срещна с български деца и ги насърчи да развиват дарбите си

Барбара Виторелли, носителка на титлите „Мис Бразилия ‘2017“ и „Miss Global‘2017“, се срещна с възпитаници на ЦПЛР – Общински детски комлекс, гр. Варна. С удоволствие тя отговаря на въпросите, които й отправиха децата от Литературен клуб и младежки медиен център „Касталия“ и школа по фотография „Позитив“.

„Надявам се да продължавате да развивате талантите си. Каквото и да правите, го правете с цялото си сърце“, каза пред младите хора Виторелли. „Научете се да мислите извън рамките. Научете се да мислите глобално“, ги посъветва още тя.

Извън светската суматоха красавицата е учителка по литература и пише стихове. Виторелли владее испански, португалски и английски език. Изучавала е също френски език и води лекции в различни университети. „Чета постоянно. Винаги имам книги в багажа си, където и да съм по света“, каза Барбара. „Трябва да сте красиви не само отвън, а и отвътре“, допълни Виторелли.

Барбара получи като подарък книги от „Касталия“. Виторелли дълго позира и за обективите на младите таланти от „Позитив“. Не отказа на никого автограф или селфи.

Минути по-късно възпитаниците на ОДК имаха възможност да се срещнат и с носителките на титлите „Мис България“ Габриела Кирова и Михаела Йорданова, която е актуалната носителка на короната в „Мис Варна“. Всичко това те заснеха с обективите си, а съвсем скоро ще покажат и в мини изложба.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!