fbpx

Вашият хороскоп за днес! Ето кои зодии трябва да внимават

Източник: lamqta.com

Овен 
Трудете се – този ден е свързан с успехи, но тези успехи няма да са леки, нито случайни. Ще успеете много да постигнете на професионалното поприще, да блеснете с делови качества и да се покажете в най-добра светлина. За съжаление в сферата на личните отношения не всичко ще върви така гладко. Тук за проява на инициатива не е желателн дори да се мисли. Ходенето след своите капризи и необмислените постъпки съвсем не са желателни, а в интерес на точния израз – недопустими са. Денят също е подходящ за всякакви домашни дейности, а и за съвместна дейност с членовете на семейството си и с приятели. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът изведнъж ще стане по-лек и весел.

Телец

За Вас започва по-спокоен и рефлексивен период, затова сега е най-подходящото време за приключване с нещата, свързани с публичността. Всички отношения, на които не достига Вашето внимание, трябва да го получат колкото се може по-скоро, тъй като не след дълго ще се наложи да проявявате гъвкавост, за да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата енергия ще тръгне към спад, затова вечерните разходки и бягане са онова, от което се нуждаете особено много, за да се заредите с енергия отново.
Близнаци

Уморени сте. И толкова сте уморени, че за личен живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя наистина е съкровище, което не трябва да се изпуска! На такъв подвиг ще се съгласят малцина.
Рак

Днес трудно може да накарате вътрешния си двигател да заработи на пълна мощност. Ако планираните з а днес събития съвсем не Ви вдъхновяват, проявете инициатива и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо неочаквано. Удивете приятелите си с обедна визита, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден блести с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в действие и превърнете този ден в такъв, какъвто искате да го видите.
Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята храброст, днес бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, тъй като Ви предстоят много по-сериозни неша, отколкото разправиите с ревнивия възлюбен. Ще се сблъскате с невероятни изисквания, насоки , неразбиране и грешки, а всичко това може да доведе до проблеми с отношенията Ви с хората – романтични, платонически или професионални. Няма да е лесно, та затова започвайте да действате, докато е време.
Дева

Може да се събудите, усещайки някаква безцелност, но не е задължително това да бъде лошо. Просто сте преминали в някакъв режим на очакване и кръжите над летището, докато не „кацнете”, така да се каже. Всичко около Вас се завърта по най-непредсказуем начин, но въпреки това се надявате на по-добро. Вие сте достатъчно умни за да останете на мястото си и дад дадете възможност на ситуацията сама да се успокои. Имате много интересен възглед за нещата – обезателно трябва да ги запомните за в бъдеще.
Везни

За представителите на този зодиакален знак има вероятност денят да бъде ознаменуван с нови покупки в полза на семейството. Има вероятност тези покупки да са свързани с облекло и обувки. Купете си обувки от крокодилска кожа, и това на секундата ще Ви се отрази много добре. За половинката си също не жалете средства!
Скорпион

На Скорпионите ще се наложи да положат не малко усилия, за да избегнат неприятостите и силните преживявания. Денят се оказва много напрегнат и неспокоен а и на практика ще възникват ситуации, изискващи от Вас и бързо вземане на решения, и незабавната им реализация в живота. Трудно ще бъде за тези, от чието внимание се нуждаят семейните работи. Интересите на близките Ви ще са противоречиви и да помирите тези, които са се оказали от различни страни на барикадата, ще бъде практически невъзможно Не е изключено неочаквано и много силно романтично увлечение. Скорпионите днес ще се влюбват мълниеносно и безогледно
Стрелец

През този ден Вашият любим човек няма да иска да постъпва така, както му казвате, или както показва здравия разум, което в контекста на създалата се ситуация ще бъде едно и също. Постарайте се да апелирате към неговите чувства, интуиция и подсъзнание, тъй които с него се познавате от доста време.
Козирог

Съвсем няма да Ви бъде лесно днес да разберете какво точно иска Вашия любим човек , и какво трябва да направите, за да удовлетворите неговото желание. Може да се окаже, че е много по-просто, отколкото си мислите, а може да бъде и обратно. Интуицията ще Ви помогне и подскаже.
Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.
Риби

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всчески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нешо убедително, за да успеете да получите отсрочка.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!