fbpx

Вашият хороскоп за днес! Ето кои зодии трябва да внимават

Източник: lamqta.com

Овен 
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Телец

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „обзаведете” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен жизнен опит.
Близнаци

Дали има някой, който , както Вас, да умее да изпита удоволствие , независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората , с които сте свикнали да общувате
Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден , годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език . Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.
Лъв

Днешният ден ще постави пред Вас проблеми от личен характер, и никой няма да може да ги реши заедно с Вас или вместо Вас. Освен това и Вашия любим човек няма да Ви бъде помощник по този въпрос, поради което звездите препоръчват да не разчитате на никого, а всичко да свършите сами , според своите сили.
Дева

Денят ще бъде доста успешен , ако не се страхувате да използвате най-добрите практики и да „сменяте конете”, когато се наложи.. Ако сте консервативно настроени, наистина ще Ви бъде трудно. Ще чувствате че изоставате, и че сте изпуснали нещо значимо. Много важна е и способността, не просто да се вслушате в мнението на другия човек, но и да се поставите на неговото място. Само по този начин ще успеете да избегнете конфликтите и споровете. Не трябва и да купувате вещи, които смятате да ползвате дълго, защото те няма да оправдаят Вашите надежди. За преместване или смяна на работата също не е най-подходящия момент.
Везни

Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордете с факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.
Скорпион

Може смело да посветите голяма част от свободното си време на домашни работи, общуване с приятели и близки хора. Ако Ви е необходимо да премахнете психическото си напрежение или да възстановите душевното си равновесие, използвайте приятелска компания или стените на своя дом като прикритие. Освен това, времето е подходящо за отказване от привични семейни традиции и ритуали. Не се препоръчва да да се започват нови, важни неща, защото в последствие това би предполагало да действате в неудобен режим и при малко предсказуеми условия.
Стрелец

Този ден трябва да прекарате сред природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо подобно! Достатъчно е в тази горещина дори само да се подържите един друг малко за ръка…Това наистина при всички положения може да си позволите.
Козирог

За Вас денят няма да бъде много успешен, но пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви съветват да го прекарате в обкръжениети на своите близки, готови да споделят Вашите грижи и тревоги, да Ви изказват своята подкрепа, или просто да споделят Вашите интересни занимания. Нужна Ви е приятна компания, тъй като когато сте насаме със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е подходящо за неприбързани разговори, кулинарни експерименти , дребни домашми работи, или просто за мързелуване.
Водолей

Жизненият Ви потенциал е висок и настроението Ви ще бъде хубаво. А и дефицит на събития, носещи оптимизъм, не се предвижда. Наслаждавайте се на живота! Сега обстоятелствата се подреждат по благоприятен за Вас начин и може да постигнете много, без да полагате особени усилия. Може да се заемете с решаване на финансови въпроси и с покупка на красиви вещи за себе си и за своите близки, и няма да се наложи да съжалявате за похарчените пари. Приятното общуване в неформална обстановка не само ще Ви подари прекрасни емоции, но и ще Ви даде възможност да получите много важна информация. Крайно време е да разкажете за близките си за това, което Ви вълнува. Може да разчитате на безкористна помощ и добри съвети.
Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!