fbpx

Вашият хороскоп за днес! Ето кои зодии трябва да внимават

Източник: Ламята

Овен 
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо – съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

 

Телец

Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати дейности. Ако се захванете с каквото и да било , с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки , че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите , да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

 

Близнаци

Готови ли сте да взимате решения, които не одобряват дори и най-близките Ви хора? Днес сте в незавидно и угнетяващо положение: ситуацията на кратко може да бъде охарактеризирана като ”един срещу всички”. Положителното в цялата работа е, че ще имате възможност реално да оцените собствените си сили. Освен това ще можете да определите какво действително искате, и в съответствие с това да си набележите новите цели. Имайте предвид, че шансовете да намерите нови съмишленици, не са много големи. Сред тези, които казват, че са на Ваша страна, вероятно ще се окажат недоброжелатели, или просто лицемери.

 

Рак

Общуването с авторитетни лица, представители на властта или с хора, които се връщат от чужбина, може да се окаже крайно интересно и привлекателно. В същото време подобни контакти може да се съпровождат и с недоразумения и с непредвидени обрати на събитията. Не отстъпвайте, ако отстоявате своите права или търсите справедливост. През това денонощие Фортуна е на Ваша старана и обезателно ще постигнете добри резултати. Това е подходящ момент за да покажете на обкръжаващите Ви своите възгледи или творческите си замисли.

 

Лъв

Очаквайте неочакваното и бъдете готови то да Ви се яви в много мъглива форма. Проектът, който Ви изглежда скучен, изведнъж ще се окаже интересен и многопластов и отново ще Ви стимулира, да се захванете за работа. Или пък колегата неочаквано ще прояви точно онзи талант, който не е достигал на Вашия тандем за напълно успешна работа. Даже личният Ви живот може изведнъж да тръгне „заобиколно” покрай Вашия сегашен път. Денят обещава да бъде интересен.

 

Дева

Може да постигнете значителен напредък във всяка дейност, ако се откажете от проверените методи зарад принципно нови. Днес даже и необмислените действия ще дават добри резултати, а може да се ръководите и изключително от интуицията и вдъхновението си. Приятно е и това, че денят не е свързан със сериозни опасности, нито с големи загуби. Може да обсъждате и решавате семейни проблеми, и да внасяте свои предложения – в тях обезателно ще се вслушат. Идеите Ви се харесват, и затова не трябва да се учудвате, че сте душата на всяка компания.

 

Везни

Днес е благоприятен ден за семейни тържества. Всъщност, дори с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя семеен кръг, което само ще внесе нотка на очарование. Само не трябва да се целувате пред всички, а е по-добре за целта да се уедините.

 

Скорпион

Не си заслужава днес да се опитвате да прескочите през всяка кирпична стена, която Ви се изпречи на пътя. Във всеки аспект на Вашия жияот ограниченията са важни, тъй като определят до къде можете да стигнете и от кой сте всъщност. Днешното препятствие ще бъде под форма на неочакван отказ. Отначало може да Ви забаламосват, но това съвсем не е задължителен повод за злобеене. Не всяко препятствие може да Ви спре. Понякога служат за обиколен път, предназначен да Ви покаже по-удовлетворителна насока.

 

Стрелец

Започнете деня с реализация на някаква смела и свежа идея. Даже и да е доста глупава и напълно безмислена, самият факт за въпъщаването и в живота Ви вдъхновява за нови, по-полезни подвизи. Денят е свързан с нарастване на творческия потенциал и възможност да намерите достойно и изгодно приложение на своите таланти. Близките вярват във Вас- това е изключително приятно, но изисква отговорен подход към решаването на всяка задача. Ако чувствате, че това не Ви е по силите, по-добре си кажете веднага. После ще Ви бъде значително по-трудно да признаете своята слабост.

 

Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

 

Водолей

Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от обикновено внимателни към дреболиите и затова ще им бъде много лесно да се справят със задачи, изискващи внимание, акуратност и съсредоточеност. При това творческия потенциал на представителите на този знак е висок и затова привичните занимания или изпълнението на ежедневните задължения може да бъде превърната от тях в увлекателно действие. Възможно е получаване на приятни известия от далеко. Някои Водолеи ще трябва да тръгнат на път. Звездите Ви съветват да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

 

Риби

Това е един от онези дни, в които може да разчитате на успех в играта и на неочаквано попълване на собственото портмоне. Може да се окаже , че имате възможност да се възползвате от общоте ресурси на някаква неформалн общност. Началникът или партньорът в същото време ще са склонни да оценят по достойнство Вашия принос, само че благодарността съвсем не е задължително да се иаразява във финикийски знаци. Възможно е просто от сърце да Ви поблагодарвт за оказаната помощ, и да Ви обещаят в бъдеще да Ви се отплатят със същото.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

Hell's kitchen
Никол оцеля, ще готви в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Инфарктна за участниците резервация беше тази в последния епизод на Хелс китчън. Като водещи на двете кухни застанаха двама от най-добре представящите се, а именно Никол и Славейко. Борбата бе ожесточена и двата отбора завършиха на 2 секунди разлика. Според правилата Никол трябваше да напусне състезанието, но …

error: Content is protected !!