fbpx

Вашият хороскоп за днес! Ето кои зодии трябва да внимават

Източник: Ламята

Овен 
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Емоционалният фон се стабилизира, а и настриението се подобрява. Днес Телците са настроени доброжелателно и оптимистично и нямат проблеми при общуването с обкръжаващите. Може да завързвате нови познанства. Не Ви липсва внимание, и в същото време сте внимателни, така че едва ли ще се свържете с недостоен човек. Творческият Ви потенциал е много висок и през този ден ще Ви се появят смели идеи, необичайни замисли, като значителна част от тях може да се реализират незабавно. Не се страхувайте да проявявате оригиналност, и експериментирате.

Близнаци

Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде… Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.

Рак

Желанието на вашия партньор през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това удивление – приятно или не съвсем, за сега остава неизвестно. Всичко ще зависи от конкретната ситуация, и Вашето поведение в този момент.

Лъв

Днес в живота Ви ще се появи някой, който ще стане сериозна конкуренция за Вашия любим човек.Възможно е очите му да са сини или да се окаже просто по-чувствителен към Вашите настроения, или пък ще има забележително чувство за хумор. Звездите не Ви препоръчват да бързате с избора: имате не малко време, за да помислите…

Дева

Звездите категорично не Ви препоръчват да изнасяте лекции и да четете „конско” на празно място… Когато водите спор по глобални въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, защото заради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате упоритост и постоянство и защитите своята гледна точка по въпроса, който по никакъв начин не може да бъде наречен дреболия, много ще Ви уважават.

Везни

Ако любовта за Вас е нещо от далечното бъдеще или минало, заемете се със себе си. Само че трябва да помните, че има опасност да отидете твърде далече. Втората Ви половинка ще бъде лишена от достатъчно внимание, а колегите може да изпитат професионална ревност. Изключително внимателната и търпелива трудова дейност ще даде очакваните плодове. Звездите казват, че Ви се препоръчва да спазвате лека диете, богата на плодове и зеленчуци. Неочаквана среща може да прерасне в буен роман. Не бъдете наивани: навсякъде Ви очакват подводни камъни.

Скорпион

Притежавате завидна настойчивост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои отношения се явява преимущество, а в други – недостатък. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става успехът, но в личните съвсем не е така. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и настроение. . Постарайте се да избегнете импулсивното и арогантно поведение. В професионалната Ви работа може да се появят конфликти, мотивирани от властта и авторитета. Времето не е подходящо за решаване на парични проблеми.

Стрелец

Не се вълнувайте толкова! Всичко, което трябва да се случи днес във Вашия личен живот, ще стане по възможно най-добрия начин. Важното е да се държите адекватно и да се постараете да отчитате променящата се ситуация. През този ден звездите са на Ваша страна, а това значи, че всичко ще се получи!

Козирог

Занимавате се с работата си по своя съзнателен и дисциплиниран маниер и в този момент Вашата изчерпателност и прагматичност само растат . Честно казано Вие сте толкова старателни, че работейки без почивка, лесно можете да пропуснете възможността за приятно общуване – разбира се, в романтичен смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и проектите, за да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей

Днес звездите препоръчват, заедно със своя любим човек да се заемете с някаква обща дейност, не свързана с получвавне на доходи или някаква друга материална изгода. За Вас най-важен ще бъде не резултата, а процеса на съвместно споделяне, обединяващ и сближаващ.

Риби

Днес ще Ви се струва, че Вашият начлник или висшестоящ по длъжност няма нищо против да започне с Вас служебен роман или поне някакви доста близки отношения. Замислете се не само за това, до колко Ви е симпатичен този човек, а и до колко е нужно да смесвате личните отношения със служебните…

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!