fbpx

Вашият хороскоп за днес! Ето кои зодии трябва да внимават за уловки

Източник: Ламята

Овен 
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте онова, което са направили другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. В любовта избягвайте излишната импулсивност и ината.

Телец

Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да преодолее някакво стеснение относно Вас, преди да се реши на някакво действие, което всъщност ще е доста невинно. Постарайте се да му помогнете да се разкрепости, ободрявайки го с думи или действия – така, както само Вие умеете.

Близнаци

Днес ще сте настроени на взаимодействие с колегите и близките хора. Вечерта добре ще преминат всякакви събрания, както и обучителни или развлекателни мероприятия. През деня отлагане на пътуване или отменяне на командировка може да развали настроението Ви. Бъдете внимателни днес със своето здраве , защото може да усетите обща слабост. Вечерта ще е подходяща за учебна дейност.

Рак

Раците днес сами ще коват своето щастие. Но някои може да объркат формата и да се получи съвсем не това, което трябва. Ръководете се при взимането на решения ( а днешните могат много да повлияят на Вашия живот) и от чувствата, и от разума. Да се поставя цялата отговорност само на единия от компонентите на тази двойка, е меко казано неразумно. Никое от тях не може да се справи самостоятелно!…

Лъв

Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът – като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предсто Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева

Не се страхувайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате как ще се развие в бъдеще днешната ситуация, особено ако всичко върви така прекрасно, но не се задълбочавайте в своите преживявания! Дълбоките емоции, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната ситуация по нищо не прилича на онова, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто отлично.

Везни

Изключително подходящ ден, за да покорите няколко сърца. На практика днес това няма да представлява за Вас никаква трудност. Една усмивка, един игрив поглед и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще правите след това с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион

Очертава Ви се един самотен ден. Това, всъщност, има и своите прелести, защото може да се заемете със самоусъвършенстване. Може да започнете да четете някоя умна книжка – няма да Ви бъде излишно. Може да успеете да извлечете от нея материал за някои разговори, с които да направите впечатление.

Стрелец

Бъдете готови, че днес пред Вас ще се изправят трудности от етичен характер. Възможно е , заради любимия си човек да се наложи да престъпите някои свои принципи и убеждения. Или напротив – да направите избор в тяхна полза, но в ущърб на любовта.

Козирог

Не се опитвайте днес да постигнете нещо недостижимо и нереално.Спомнете си за врабчето в ръката и забравете за жерава : през този ден той явно няма да бъде Вашата птица. Впрочем, все ще се пови някакъв малък шанс да го хванете, но за целта трябва да сте абсолютно уверени в своите сили.

Водолей

Готови сте да наречете нещата с истинските им имена, но дали Вашият събеседник е готов да чуе всичко това? Не може да се каже, че по-рано не сте се сблъсквали с подобни ситуации, и едва ли ще се сдържате този път. Вашата праволинейност е много ценно качество, но сега едва ли ще Ви донесе популярност. Ако за Вас е важно да запазите кръга от своите поклонници, пробудете своята толерантност, преди да решите какво точно и по какъв начин трябва да кажете.

Риби

Днешният ден за Вас ще премине в постоянно движение и в търсене на нещо или някого. Може би на щастието? Благополучният изход от това мероприятие изцяло и напълно ще зависи от това, ще сподели ли Вашият любим човек настроението Ви и ще стане ли Ваш спътник. Ако отговорът е „да”, значи сте на кон!

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!