fbpx

Васил Иванов: Бенатова не е разследващ журналист! Помните ли едно нейно разследване?

„Реномирани журналисти!? Бенатова не е разследващ журналист. Помните ли нейно разследване? А колко разследвания на Шикерова помните? Поне едно?”, това пише разследващият журналист Васил Иванов под свой пост по повод напускането на Генка Шекерова и Миролюба Бенатова от Нова тв, където той се връща, предадоха „Труд“ и „Пик“.

По-късно постът е изтрит.

“Същите те ме плюха, когато обявих и доказах, че приятелката им и тогавашна шефка ми налага системна цензура. На оперативка ни заяви, че не иска да чува повече за разследвания на обществени поръчки и кметове. Защо тогава не възприеха това за цензура?

Аз го възприех така и напуснах. А сега говорят за цензура, само защото са им предложили друга форма на работа, при която да си заслужат космическите заплати – да им се заплаща на направен материал. Защото за 2 материала в годината да получаваш месечна заплата 7 пъти над средната за страната е хубаво, нали?“, разпалва се Иванов.

Той разкрива и, че двете не са уволнени, а са напуснали по свое желание, защото не са искали нов договор. Нова ТВ е частна и новият собственик е в правото си да има изисквания, смята Иванов.

В периода, за който Иванов коментира, той показа как на оперативка на разследващия екип в телевизията Сарелска забрани да се правят разследвания за обществени поръчки и кметове. Веднага след напускането на Васил Иванов тогавашните собственици на Нова телевизия направиха вътрешно разследване, което установи, че журналистът е казал истината и Сарелска бе освободена.

Вчера Васил Иванов обяви, че се връща в Нова. Неговият казус също не е безупречен, тъй като преди време сред причините за напускането му бе и недопуснато от редакторката разследване за братя Домусчиеви. В четвъртък обаче самият Кирил Домусчиев обяви, че привлича в телевизията си разследващия журналист Васил Иванов.

Журналя на хранилка,а истината никаква я няма !!!
Това е циганската,,държава“ на Вожда Тиква !

Като турите КУРнела на власт-КУР ще ни управлява и ставаме комунистическа държава!Да живее КПСС -БКП,ура другари

Поздравления за майка Ви за чудеснота възпитание, което Ви е дала!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Нападат Алекс Сърчаджиева заради баща й

Кадри социални мрежи и Нова ТВ Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев се срина след смъртта на съпругата си, която му беше най-голямата опора. Наскоро той празнува рожден ден, но сподели чувствата си сега, след като е сам. Не съм празнувал с торта, защото още страдам по съпругата си Райна. Ана …

Блиц Новини
Вики е щастлива в новия си дом след намесата на Бригадата

Кадри БТВ Много хора са пожелали да помогнат на Вики след предаването „Бригада нов дом“. Тя е в инвалидна количка от 18 години, но въпреки тежката си съдба е изключително борбена и усмихната, както и нейната майка. Вики има нужда да излиза навън, нещо което е трудно за семейството и …

Блиц Новини
Невена към Калин от „Бригада нов дом“: Това е феята на желанията

Кадри БТВ Едно от най-обичаните предавания в родния ефир „Бригада нов дом“ е към края на един много силен сезон. Много и разнообразни емоции ни показаха от продукцията и още повече радост и щастливи мигове донесоха на семействата участници. Не само ремонтите бяха приоритет за предаването, обърнаха внимание и на …

error: Content is protected !!